2821
2789
عنوان

چرا نخوابیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 42 پست
از فکرو خیال هرررروز هم میگم فردا دیگه زود میخوابم🫠

بدیش اینه دقیقا قبل خوابم میان سراغت

سلاممم تینا هستمم(البته یه بنده خدایی بهم می گفت تخم جن دیگه متاسفانه روم موند)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نترس بابا وسایل خونه مام هی صدا میدن انگار قلنج میشکوننمنم تنهام😂

اونو که اره طبیعیه ولی اینکه یه در قابلمه که تا با انگشت فشارش ندی تکون نمیخوره یهو ساعت دونیم صدا چرخشش بیاد واقعا خوف داره تاحالا همچین چیزی ندیدم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

به نظرتون اول قرص سرماخوردی بخورم بعد شربت آویشن یا اول شربتو بخورم؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

دارم به عنوان یه پشت کنکوری که تو خوابم نمی‌دید پشت بمونه با خودم کلنجار میرم

منم یک سال پشت موندم سخته ولی عوضش دوباره حسرت این رو نمیخوری که میتونستم ی بار دیگه تلاشم رو بکنم و نکردم

امسال ترازدهی خیلی بد بود تقصیر تو نیست

گشنمه دوتاتخم مرغ گذاشتم ابپزبشه تف توزندگی باخانواده ک مجبوری آروم بری دم یخچال تاکسی بیدارنشه

تقریبا هرشب تجربش میکنم😂

منم یک سال پشت موندم سخته ولی عوضش دوباره حسرت این رو نمیخوری که میتونستم ی بار دیگه تلاشم رو بکنم و ...

هی واقعا نمیدونم خیلی برام سخته با وجود تلاش خیلی زیادی که کردم الان هر کدوم از دوستام منو میبینن میگن دروغ میگی نهایتا دو رقمی شدی! واقعا باورم نمیشه چطور اینجوری شد

گشنمه دوتاتخم مرغ گذاشتم ابپزبشه تف توزندگی باخانواده ک مجبوری آروم بری دم یخچال تاکسی بیدارنشه

چچجچجوری صبر میکنی تخم مرغ بپزه؟ من گشنم شه به هیچی رحم نمیکنم 😐حمله ور میشم سمت یخچال

هی واقعا نمیدونم خیلی برام سخته با وجود تلاش خیلی زیادی که کردم الان هر کدوم از دوستام منو میبینن می ...

سعی کن کلا پلن هات و برنامه هات رو بهشون نگی

من سال کنکورم کلا گفتم به همه نمی خوام کنکور بدم

حتی بابامم نمی دونست چون بهش میگفتم به خواهراش همه میگفت😂

به حرف دوستات توجه نکن مطمئنم که میتونیی خیلیا رو میشناسم بار چهارم به هدفشون رسیدن یک سال موندن چیزی نیست از پسش بر میای