2777
2789
عنوان

اومدم با دوستم درد دل کنم

111 بازدید | 10 پست

ولی خیلی عصبانی شد فکر کنم اشتباه کردم آخه خیلی دلم گرفته بود فقط دلم میخواست حرف بزنم

بهم گفت مثلا من چیکار میتونم برات بکنم؟

و من خیلی خجالت زده شدم 

مضطرب بودم و حالم بدتر شد فقط دارم گریه میکنم خیلی اشتباه کردم کاش توی این دنیا ینفرو داشتم ک باهاش میشد حرف زد ک میشد باهاش برم بیرون وقتی حوصلم سرمایه من خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم

خیلی دلم شکسته 

عزیزممم:)

اگه خواستی با کسی درد دل کنی من هستم بیا حرف بزنیم:)

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اصن کار اشتباهی انجام ندادی تقصیر تو نیست فقط حالت بد بوده دلت میخواسته با یک نفر حرف بزنی آدمی که انتخاب کردی اشتباه بوده و طرفت واقعا درک نداشته که همچین حرفیو زده

من نمیخوام حال بقیه رو بد کنم😭

حالم بد نمیشه قشنگم اگه ی گوش شنوا خواستی من پیشتم:)

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

تو اصن کار اشتباهی انجام ندادی تقصیر تو نیست فقط حالت بد بوده دلت میخواسته با یک نفر حرف بزنی آدمی ک ...

من اشتباه کردم آدما خسته میشن از حرفای ناراحت کننده و ناامید کننده😭ولی هیچ استقلالی ندارم از خودم وگرنه چند وقت یبار میرفتم تراپی کسی ک پول میگیره و گوش میکنه به حرفات

من اشتباه کردم آدما خسته میشن از حرفای ناراحت کننده و ناامید کننده😭ولی هیچ استقلالی ندارم از خودم و ...

عزیزم این تقصیر تو نیس اون طرف دوست واقعی نبوده وگرنه میتونست ساعت ها به حرفات گوش کنه دلداریت بده