2777
2789
عنوان

کمکم کنین نمیدونم چیکار کنم

69 بازدید | 14 پست

بچه ها من خواهرم با یکی یک سال پیش اشنا شده از طریق چت انلاین و اینا خواهرم دیوونه وار عاشقشه ولی طرف لاشیه به خاطر پسره هفت ماه کات کردن بعد دوباره برگشته خواهر منم چون دوستش داشته قبول کرده بیاین بقیشو بگم

بعد پسره از شهر خودمون نیست تهرانیه یکبار فقط اومده شهرمون تا ببینتش پدر و مادرمم خبر ندارن فقط من و دوستش میدونیم از وقتی که دوباره باهاش اشتی کرده همش شبا گریه میکنه حالش خیلی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رفتم با خواهرم بیرون بهش زنگ زد و اینا دعواشون شد داد میزد گریه میکرد من نمیدونستم چیکار کنم خیلی ناراحتم وقتی اینجور میبینمش میگه میخوام قرص ارامبخش بخورم میگم نه اینا چیه میگی دو روزه نخوابیده 

وقتی رفتم با خواهرم بیرون بهش زنگ زد و اینا دعواشون شد داد میزد گریه میکرد من نمیدونستم چیکار کنم خی ...

بنظرم خواهرتو راضی کن از پسره دل بکنه رابطه ای که تموم شده برگرده فقط آسیب میزنه اگه پسره اهمیت میداد و دوستش داشت همون اول کات نمیشد اینکه بعد ۷ ماه یاد خواهرت افتاده معلومه رفته دوراشو زده دیده هیشکی اندازه خواهرت بهش بها نمیده دوباره اومده سمت خواهرت

مادر پسره هم خبر داره پسر و مادر به هم رفتن خواهرم پیام داده چرا جواب پیامامو زنگ ها مو نمیدی میگه رفتم مسافرت بعد از اونور مادرش پیام داده سرش شلوغه درگیر تولد دختر عمه شه 

مادر پسره هم خبر داره پسر و مادر به هم رفتن خواهرم پیام داده چرا جواب پیامامو زنگ ها مو نمیدی میگه ر ...

تنها راه اینکه خواهرت مثل خودش بی محلی کنه اینجوری وقتی یدفعه توجه زیاد خواهرت از بین بره پسره به خودش میاد

خودمم نمیدونم فقط میدونم بخاطر پسره است شبیه دیوونه ها شده هی میخنده گریه میکنه خیلی ناراحتم وقتی میبینم شبا انقدر گریه میکنه تا خوابش ببره دو روزه نخوابیده بابامم تا حدودی فهمیده میگه چیشده چرا انقدر تو خودتی و اینا اصلا بیرون نمیاد افسردگی گرفته نمیدونم چیکار کنم به حرفمم گوش نمیده