خدایا ...بدون شک تو بهتر خیر بنده ها تو میدونی...به اون پدر صبر بده شانه هایش طاقت سنگینی جنازه بچه اش رو داشته باشه....خوش و خرم رفتن مسافرت ...حالا جنازه بچه ده ساله اش رو باید بیاره...خدایا...صبر بده
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون بچه ها...غم نبینید...نمیدونم چطور شد پدر شوهرم بچه رو با خودش برد مسافرت رفتن تهران...بعد کردستان...بچه غرق شده....خدایا این چه امتحانی بود....قیامت شده خونه ما...شوهرم حال ندارم...ناراحتی قلبی هم داره...منم باردارم...خدا صبر بده ....
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️