2777
2789
عنوان

از یکی خوشم‌اومده بود قبلا تاپیکش زده بودم ی پسر چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه من از این قضیه زخم خورده امبراهمین میگم هرکی میاد جلو اول آدم باید شناسنامه بخاد

والا من قبلش اصلا وارد رابطع ای نشدم با وجود ۲۴ سال سن.

در حد مثلا کراش

اینم اشتباه بود ی اشتباه بزرگ

قبول دارم از شانسم فک کردم این ادم رو راست و اهل زندگی مجرده اصلا چیز حرف بدی ب من نگفت منحرفم نبود ...

به بهونه قصد ازدواج و مال خودمی و این اراجیف سواستفاده کنه و بره دیگه...

اخه مگه چندسالته که یه ۴۰ ساله رو قبول کردی!!!

حتی مجردم بود بازم خوب نبود

به بهونه قصد ازدواج و مال خودمی و این اراجیف سواستفاده کنه و بره دیگه...اخه مگه چندسالته که یه ۴۰ سا ...

من ۲۴ سالمه بعد فک کن تا این سن کسبو قبول نکردم 

شده بود از کسی خوشم بیاد ولی هیچکسو ت زندگیم قبول نکردم چون میدونسم قصدشون سو استفاده هست

من اصلا نمیخاسم باهاش ادامه بدم ولی ی جوری سر صحبتو بهونه کرد باز کرد من بیمارستان رفته بودم نوبت دکتر وایساده بودن گفت فلان دکتر یادم نیس خوبه جواب گرفته فامیلمون و... ادرس بهونه کرد پبچمو دادم دیک از اون ب بعد حرف زدنش شروع شد اوایل ب زور اجبار جوابش دادم بعد دیدم با شخصیته بعد میگه مجردم دبیرم حرف بدی نمیزنه دیگ خوشم اومد حرف از ازدواجم میزد همش ولی،خب فهمیدم متاهله ب کل حذفیدمش

من ۲۴ سالمه بعد فک کن تا این سن کسبو قبول نکردم شده بود از کسی خوشم بیاد ولی هیچکسو ت زندگیم قبول نک ...

متاسفانه اینجور ادما بلدن چجوری طرف رو به خودشون وابسته کنن

یهو به خودت میای میبینی ازش خوشت میاد

اما عزیزم سن شما اصلااااا به ادمای بالای ۳۰ هم نمیخوره

میشه گفت تو بهترین سن دوره جوونی هستی

خداروشکر که زود متوجه شدی و حذفش کردی

اما گول این زبون بازارو نخور. این عوضی متوجه شده باید باشخصیت رفتار کنه تا دلت رو به دست بیاره

حالا شما که خودتو نجات دادی اما بیچاره زن و بچه ش‌😔

متاسفانه اینجور ادما بلدن چجوری طرف رو به خودشون وابسته کننیهو به خودت میای میبینی ازش خوشت میاداما ...

دقیقااا  بعضی مردا پست فطرتن ولی خب چشام باز کرد 

اصلا ب قیافه طرف نمیخورد ۴۰ حتی قبلا عکسشم گذاشته بودم😢

دیگ دستمو داغ گذاشتم ب هیچکس اعتماد نکنم خودمم عذاب وجدان گرفتم نمیدونسم متاهله عمرا حتی جواب سلامش میدادم 

دقیقااا بعضی مردا پست فطرتن ولی خب چشام باز کرد اصلا ب قیافه طرف نمیخورد ۴۰ حتی قبلا عکسشم گذاشته ب ...

چه عذاب وجدانی اخه عزیزم

شما گناهی نداری

خودتم این وسط ضربه خوردی

اصلا خودتو مقصر ندون. ولی خوبه ادم یکم بی اعتماد باشه به مردا

کمتر ضربه میخوره

اما جوری نشه دیگه هیچکس رو قبول نکنی به خاطر بی اعتمادی!!!

طرف رو بسنج و بعد اگه همه جوره مورد تاییدت بود قبول کن

چه عذاب وجدانی اخه عزیزمشما گناهی نداریخودتم این وسط ضربه خوردیاصلا خودتو مقصر ندون. ولی خوبه ادم یک ...

قبول دارممم حرفتوو.ولی همچین آدمایی باعث میشن دخترا نتونن راحت ب کسی اعتماد کنن زمونه بدی شده 

مرسی گل بخاطر همدردی💕