2777
2789

ولی بهش نمیخورد حتی اولش بحث ازدواج این داستانا نبود اتفاقی سر ی اینکه آدرس دکتری برام بفرسه نمیدونم بهونه کرد ک یادش رفته یا چی خلاصه مجبور شدم شماره قبول نکردم پیچ اینستامو بدم سر صحبت باز کرد همش پیام میداد حس خوب نمیگرفتم ولی خب ادامه داد کم‌کم احساس کردم خوشم اومده با شخصیته حرف زد تا اینکه ب اینجا رسید میگفت مجرد و دبیر هستش ولی امروز فهمیدم ن تنها مجرد نیس بلکه بچه هم داره😑😐بعد من اولین بارم بود ک ی پسر پیشنهادش  جدی قبول کردم فک کردم آدم حسابیه چرا مردا انقد وقیح شدن با وجود زن بچه دنبال دختر مردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینروزا هرکی میاد سمتت آدم باید شناسنامه بگیره ازش

متاهل ها بیشتر از مجردا دنبال رابطه ان

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین چهل ساله اگر مجرد باشه یا ازدواج ناموفق داشته، یا هرز میپریده تا اون سن یا معتاده، یا بیکار و بی پوله پس کیس ازدواج نیست

خیلی خیلی کم پیدا میشه مردی که تا چهل سالگی زندگی سالم مجردی داشته باشه، نمیگم نیست اما خیلی کمه

به مردا و پسرای چهل سال و بالاتر اعتماد نکنید چون بیشترشون متاهل هستن و باعث بدبختی اونایی هم که مجر ...

والا دختر نیستن که بگیم خواستگار نداشتن

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

دقیقاا از کجا باید میدونسم

متاسفانه من از این قضیه زخم خورده ام

براهمین میگم هرکی میاد جلو اول آدم باید شناسنامه بخاد

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین چهل ساله اگر مجرد باشه یا ازدواج ناموفق داشته، یا هرز میپریده تا اون سن یا معتاده، یا بیکار و ب ...

قبول دارم از شانسم فک کردم این ادم رو راست و اهل زندگی مجرده اصلا چیز حرف بدی ب من نگفت منحرفم نبود ولی خب اینکه متاهله اومده ب من میگه قصدم ازدواجه ینی چی🤦‍♀️