2777
2789
عنوان

شیمی محض

674 بازدید | 17 پست

دوستان من رشته شیمی محض میخوام برم ولی از حل مسئله و استوکیومتری و اینا خیلی بدم میاد و ضعیفتم تو کنکورم نتونستم خوب جواب بدم 

ولی به شیمی خیلی علاقه دارم شیمی آلی و اینا 

میخوام بدونم ارزش داره ایا واسه من اوکیه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیمی خوندن کلا عمر هدر دادنه

من ارشد شیمی الی هستم یک بیکار

اکثر کارهایی که به درد شیمی میخوره مرد پذیرش داره مگر این کارگاه های کوچیک

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

ببین من شیمی محض خوندم خیلی خیلی سختی کشیدم البته دانشگاه دولتی بودم استادم سختگیر ولی چند جا استخدامی زدن رشتمو خواستن در حال حاضر هم آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم دبیری شیمی و علوم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ببین من شیمی محض خوندم خیلی خیلی سختی کشیدم البته دانشگاه دولتی بودم استادم سختگیر ولی چند جا استخدا ...

آزمون سخت بود؟ چند سال9 فارغالتحصیلشدی؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

قبلشم آزمایشگاه غذا دارو قبول شدم چند سال کار کردم تازه آگهی استخدام شرکت نفت هم شیمی خواستن ولی دیگه اونو شرکت نکردم. 

گمرک هم میتونستم برم ولی نرفتم کلا خدا رو شکر موقعیت شغلی خوب برام زیاد پیش اومد 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

آزمون سخت بود؟ چند سال9 فارغالتحصیلشدی؟

ورودی سال 87 دانشگاه بودم بلافاصله ارشد خوندم بعد ارشد دیگه آزمون استخدامی دادم سال 96

قبلشم آزمایشگاه غذا دارو قبول شدم چند سال کار کردم تازه آگهی استخدام شرکت نفت هم شیمی خواستن ولی دیگ ...

کدوم دانشگاه بودی؟ حدود معدلت چند بود؟ لیسانس منظورمه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

توی رشته شیمی خیلی مهمه اولا حتما ارشد بخونی و بهتره شیمی تجزیه بخونی، ثانیا کار با دستگاه های تخصصی رو یاد بگیری مثل جی سی اچ پی ال سی، جذب اتمی و... 

کار کردن دقیق باهاشون رو یاد بگیری 

اگه اینا رو واقعا بلد باشی خیلی جاها میخانت 

میخوای شیمی بخونی اصلا محض نخون تو کشور ما بازار کار نداره اصلاحداقل مهندسی شیمی بخون اگه پالایشگاهی کارخونه ای چیزی تو شهرتون دارین

در کل چون استوکیومتری بلد نیستی پیشنهاد میکنم اصلا سمت شیمی نری چون کتابای دانشگاهی ش سختن

من چون المپیاد شیمی بودم کتابای دانشگاهی شو خوندم سختن سخت تر از دبیرستان مهمه که پایه شیمی ت قوی باشه 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ورودی سال 87 دانشگاه بودم بلافاصله ارشد خوندم بعد ارشد دیگه آزمون استخدامی دادم سال 96

آها پس خیلی فاصله نبوده از دانشگاه تا آزمون. من ورودی 85 بودم دو سه سال ارشد فاصله افتاد94 ارشدمو تموم کردم یه بار آزمون دادم مصاحبه رد شدم. دیگه هم شرایطش پیش نیومد شرکت کنم. از کتابا میترسم تو یه کارتن دارمشون ولی آلی و معدنی رو میبینم خوف میکنم.....