2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه دارید میشه بیاید

44 بازدید | 4 پست

اول سلام عرض میکنم خدمتتون. 

راستش من دختر خالم 4 5 سالشه و خب خیلی لج مییگیره مصلا میگه این وقت شب بریم پازل بگیریم هرچی بهش توضیح می دیم ک مصلا خابن الان همه.. شبه.. فردا قول میدیدیم بگیریم ولی باز لج می‌گرفت گریه میکرد حتی تا کوچه هم بردیمش که نشونش بدیم همه جا تاریکه وسط کوچه گریه میکرد 

میخاستم تجربه تون رو از ازین سن بچه ها بدونم و بنظرتون راهکاری هست ک لج کمتر بگیره؟ 

نه گفتن زیاد بچه رو لجباز میکنه، کلا هرکاری که آسیب و ضرری برای خودش و بقیه ندارن بذارین انجام بده، اگه درباره چیزی بهش نه گفتین و به گریه میفته دیگه از نه‌تون برنگردین، وقتی گریه می‌کنه و به خواستش تن میدین یاد میگیره برای هرچیزی  گریه کنه. تنبیه هم از اصول تربیتی کلا حذف کنین. تنبیه شامل اینم میشه که مثلا اگه فلان کارو نکنی من برات اینو نمیخرم یا پارک نمیبرم، این چیزا هم بچه رو لجباز میکنه

نه گفتن زیاد بچه رو لجباز میکنه، کلا هرکاری که آسیب و ضرری برای خودش و بقیه ندارن بذارین انجام بده، ...

مورد آخر رو خیلی قبول دارم. 

ولی خب آخه ی جاهایی لج الکی میگیره 

آخه این وقت شب ازکجا پازل میاوردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد آخر رو خیلی قبول دارم. ولی خب آخه ی جاهایی لج الکی میگیره آخه این وقت شب ازکجا پازل میاوردی

چنین مواقعی فقط میشه با کودک همدلی کرد، هم قدش بشین و بگین می‌دونم الان دلت اینو میخواد ولی الان اسباب بازی فروش ها بستن، فردا میخریم. گریه ای هم که میکنی متناسب با خواستت نیست، چون الان هیچ جوره نمیشه خرید رفت، اگه می‌ذاره بغلش کنین و بهش بگین به نظرش الان به حتی پازل وی دیگه خوشحالش می‌کنه.