2777
2789

دیشب ساعت سه بود یهو بیدار شدم دیدم بچم کنارم نیست یه سالشه دیدم‌گوشه اناق نشسته اروم داره انگار با یکی بازی میکنه خیلیم‌خوشحال رفتم برش داشتم ناراحت شد گریه کرد اوردم‌گزاشتمش رو پام الان بقیشو میگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جن خوشگل بلایکه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
وای من تنها داخل اتاق بدون هیچ نوری رو وخت دراز کشیدم🙂💔🙂💔🙂💔🙂💔🙂💔

من همیشه فوبیا زیر تختو دارم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

طبیعیه

بچه های خیلی کوچیک با فرشته ها بازی می کنن

من بچه هام کوچیک بودن از این اداها زیاد داشتن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
بعد دیدم هی از روپام میخاد بیاد پایین رفت در اشپزخونه هی زمینو نشون میداد میخندید دوباره سقف بعد در ...

یاخدا

منی که تصورش کردم تو ذهنم😶

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍