2777
2789
عنوان

ايا خونواده تو ازدواج مهمه

132 بازدید | 17 پست

سلام ، ي موضوعي خيلي ذهنم را درگير كرده لطفا كمكم كنيد ، ما هنوز نامزد نكرديم اما ديگه خيلي نزديكه 

خونواده اي داره ك ساده لوح هستن و به ظاهر و از لحاظ ذهني كامل نيستن ، 

لطفا همه نظرتونو بگيد 

اما طرفم خودش خوبه اخلاقش خوبه دوسم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد خیلی جاها همین خانوادش پرش میکنن و توهیچکاری ازت برنمیاد ..فردا روزی بچتم میاد تو خانواده ی ا ...

ن اصلا اهل پر كردن نيستن ، منظورم اينه دخالتي ندارن اصلا 

فقط از لحاظ مشكلاتي ك ايندع ممكنه برامون پيش مياد ميترسم مثل رسيدگي كردن بهشون و غيره

تصور مت این بود ازدواج فقط با فرد هست. اما فقط تصور بود .واقعیت چیز دیگست. مادرشوهر ساده ای دارم که هر کی میبینه میگه چه ساده است. خودش رو مظلوم نشون میده. اونقدر بی فکر و بی ادب هست که تحملش خیلی برام سخته. اشتباه نکن. با خانواده اش رقت و آمد کن ببین میتونی در جمع رفتارهاشون رو تحمل کنی. آدمایی که پیشرفت نکردن تحمل عروس رو که پیشرفت کنه ندارن.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

خییییلی

ازدواج نکردم ولی رفیق صمیمی و فاب را برا خاطر خانواده سمش گذاشتم کنار

منم قبلنا  مث تو فکر میکردم مهم خود طرفه ولی الان نظرم صد درجه چرخیده🥲

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

تصور مت این بود ازدواج فقط با فرد هست. اما فقط تصور بود .واقعیت چیز دیگست. مادرشوهر ساده ای دارم که ...

مادر شوهر ندارم، ولي بقيه واقعا جورين ك روم نميشه معزفي كنمشون

خونواده به اندازه خود طرفت مهمه... 

تو قراره یه عمری با این خونواده رفت و اومد داشته باشی. قراره یه عمری با اخلاقاشون، رفتاراشون، سبک زندگیشون، حتی نوع حرف زدنشون در ارتباط باشی. 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
اگر ممکنه تو ژنشون باشه و به بچه اتون منتقل شه بله خیلی مهمهو در کل تا حدودی خانواده طرف مقابل تو را ...

خب چيكار كنم وقتي طرفمو دوستش دارم ؟ يعني كنارش بزارم ؟