2777
2789
عنوان

اولین تولد

63 بازدید | 3 پست

دوستان من با آقایی در ارتباطم‌۵ ماهه الان دیگ خانواده هارو در جریان گذاشتیم اول شهریور تولد من بود

اون حدودا ۱۰ تومن هزینه کرد

آخر شهریور تولد اونه یه روز جایی بودیم یه عروسک ببر دید حدود ۲ متر قیمتش ۲۸۰۰ گفت چقدر خوشگله و قیمت کرد و بهش گفتم می ارزه گفت آره خیلی خوبه 

حالا من اون ببر رو دوباره پیدا کرده 

خوبه ب نظرتون همونو براش بخرم؟؟ مامانم میگ تولد اوله یه پیرهن مردونه بگیر و تمام اما میگم یه ذره خاص ترش کنم نظر شما چیه؟‌ 

واسه آقا من نمی‌پسندم ، مثلاً فک کن ذوق کنه وااااای ببر گرفتی برام میسی

اخه خیلی ب عروسک علاقه داره 

همه شخصیت های کلاه قرمزی رو داره 

شخصیت های کارتون ice age رو داره و عروسک همه میوه ها رو داره خیلی ذوق میکنه ب عروسک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی ب عروسک علاقه داره همه شخصیت های کلاه قرمزی رو داره شخصیت های کارتون ice age رو داره و عروس ...

یاخدا عجیب بود برام،بنظرم به حرف مادرتون اعتماد کنید چون از مجردی درمیان یکم سنگین باشه بهتره