2777
2789
عنوان

رانندگی وجاده

106 بازدید | 13 پست

امروز باسه تابچه ام زده تو جاده اصلی تازه گواهینامه گرفتم وبدون شوهر زدم توجاده اصلی جاده گرگان وعلی اباد کتول اولش دلهره امابعدش حال بود گرگانی هامیدونن جاده ها چقدر شلوغه الان ولی من تونستم بچخ هام هم حال کردند چند روز دیگه هم میرم جنگل تازه راهم بازشده شماهایی که متل من تازه گواهینامه گرفتید اترستان بزارید کنار 

کاربری سال ۹۹هستم فکر نکن تازه واردم این چندمین کاربریم دیگه خطی ندارم جان ننه ات منو کارنداشته باش دیگه خطی ندارم باخط خودم شوهرم بچه هام حالا دیگه مادرم اومدم دیگههههاه ندارمممم منو گزارش نزن کم میاری جوابم بده 

فقط جو گیر نشو و آروم با احتیاط برون.مواظب باش بچه ها حواست و پرت نکنن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ترس ریختن چون تازه کاری 

اول از مسیرهای کوتاه تر و خلوت تر و خیابونی استفاده کن رانندگی شوخی بردار نیست 

خصوصا که بچه همراهته باید محتاط تر باشی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خداروشکر انشالله که همیشه به دل خوش در سلامت رانندگی کنید منم یادگرفتم جاده خیلی آسون هست و راحت 

توشهر تو ترافیک یک کم اذیت میشم استرس میگیرم تا ترافیک تمام بشه میترسم به ماشین جلویی بزنم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
فقط جو گیر نشو و آروم با احتیاط برون.مواظب باش بچه ها حواست و پرت نکنن

نه عزیزم من حیلی حواسم هست بچه هام بامن اروم هستن خودشان عاقلند بابدرشان شلوغ هستن 

کاربری سال ۹۹هستم فکر نکن تازه واردم این چندمین کاربریم دیگه خطی ندارم جان ننه ات منو کارنداشته باش دیگه خطی ندارم باخط خودم شوهرم بچه هام حالا دیگه مادرم اومدم دیگههههاه ندارمممم منو گزارش نزن کم میاری جوابم بده 
خداروشکر انشالله که همیشه به دل خوش در سلامت رانندگی کنید منم یادگرفتم جاده خیلی آسون هست و راحت توش ...

واقعا خیلی من گفتم اول جاده بعذ کم کم توشهری انشالله

خداروشکر انشالله که همیشه به دل خوش در سلامت رانندگی کنید منم یادگرفتم جاده خیلی آسون هست و راحت توش ...

احساس می کنم یه کم زود ترست ریخته‌. مواظب باش.ترسیدن دشمن اصلی رانندگیه. ولی احتیاط رو هم فراموش نک ...

عزیزم من 7ماه گواهینامه گرفتم همه جاباشوهرم بودم مسافتهای کوتاه خودم ولی امروز توشلوغی زیاد بدون شوهرم بودم 

انشالله 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
برای ترس ریختن چون تازه کاری اول از مسیرهای کوتاه تر و خلوت تر و خیابونی استفاده کن رانندگی شوخی برد ...

چشم عزیزم من 7ماه گرفتم مسافتهاباشوهرم بودم کوتاخ خودم تنهایی وامروز مسیر شلوغ وجاده اصلی برای اولین بار بدون شوهرم بودم ش

چشم عزیزم من 7ماه گرفتم مسافتهاباشوهرم بودم کوتاخ خودم تنهایی وامروز مسیر شلوغ وجاده اصلی برای اولین ...

بی بلا 🥰 بی خطر رانندگی کنی بلا به دور باشه ازتون 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋