امروز باسه تابچه ام زده تو جاده اصلی تازه گواهینامه گرفتم وبدون شوهر زدم توجاده اصلی جاده گرگان وعلی اباد کتول اولش دلهره امابعدش حال بود گرگانی هامیدونن جاده ها چقدر شلوغه الان ولی من تونستم بچخ هام هم حال کردند چند روز دیگه هم میرم جنگل تازه راهم بازشده شماهایی که متل من تازه گواهینامه گرفتید اترستان بزارید کنار
کاربری سال ۹۹هستم فکر نکن تازه واردم این چندمین کاربریم دیگه خطی ندارم جان ننه ات منو کارنداشته باش دیگه خطی ندارم باخط خودم شوهرم بچه هام حالا دیگه مادرم اومدم دیگههههاه ندارمممم منو گزارش نزن کم میاری جوابم بده
اول از مسیرهای کوتاه تر و خلوت تر و خیابونی استفاده کن رانندگی شوخی بردار نیست
خصوصا که بچه همراهته باید محتاط تر باشی
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چشم عزیزم من 7ماه گرفتم مسافتهاباشوهرم بودم کوتاخ خودم تنهایی وامروز مسیر شلوغ وجاده اصلی برای اولین ...
بی بلا 🥰 بی خطر رانندگی کنی بلا به دور باشه ازتون
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋