2777
2789

این سوال دختر عمم هست از زبون اون بیان میکنم کنارم نشسته و کامنتارو میخونه ممنون که نظرتونو میگید

چندساله با ی اقایی رابطه دارم اما ۴ماهی میشه احساس میکنم اخلاقیاتش زمانی که خواهر بزرگش خونشون رفت و امد داره با زمان های دیگه با من متفاوته برای مثال هربار خواهر بزرگش میاد خونشون این اقا با من بداخلاق میشه رفتارش تند میشه و حرفایی از قصد میزنه که دلمو بشکنه و ... یا مثلا وقتی میخواد بیاد پیش من یا با من تلفنی حرف بزنه مدام مادرش ی کار بیخود میده دستش و هی صداش میزنه که نزاره با من صحبت کنه یا بیاد منو ببینه حتی هربار با من اومده بیرون مدام مامانش زنگ میزنه من خرید دارم زودتر برگرد برسونم اوایل فکر کردم اتفاقیه اما الان حس میکنم رفتارا خانوادش از قصد هست و از رابطه ما باخبر شدن و با اینکه منو نمیشناسن پس چرا بی دلیل دشمنی دارن باهام ؟! 

اینم بگم مطمئنم دوست پسرم از من پیش خانوادش هنوز حرفی نزده به جز شوهر همین خواهر بزرگش بنظرتون خانوادش از من پیشش بد میگن که اخلاقش تغییر میکنه یا من حساسم؟!

بنظرم خانوادش مخالف رابطه دوس پسر دوس دختری هستن

و ترس دارن ب ازدواج برسه

از الان دارن مانع میشن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بنظرم خانوادش مخالف رابطه دوس پسر دوس دختری هستنو ترس دارن ب ازدواج برسهاز الان دارن مانع میشن

چرا ترس دارن دختر عمم اصلا دختر بدی نیست اتفاقا خیلی مهربون و خانومه و تحصیلات بالایی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ترس دارن دختر عمم اصلا دختر بدی نیست اتفاقا خیلی مهربون و خانومه و تحصیلات بالایی داره

بضی خانواده‌ها اصلا این چیزا براشون مهم نیس

فقط نظرشون اینه ک ازدواج باید سنتی باشه و باید خودشون عروس‌شون رو انتخاب کنن

حالا تو هرچقدم ک میخای باکمالات باش

اونا حتی دنبال شناختت نیستن

اینجور خانواده ها معمولا باعث ازدواج اجباری پسرهاشون و درنهایت طلاقش میشن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!