2777
2789
هااااا بختیاریه ای کلمه.؟ و ایما ایگون نصفمون هم بختیارییِم حتی لباس بختیاریم ایکنیم یکلی ملوسن

مینا ایبندیتو ایشانل؟

لرل جنوب نیارنش ولی لرل ده همه ایللشو ایگنش

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوا خیلی وقته نیومم همش شیرازم بیشتر اقواممون هم یاسوجن هونه ننه بزرگم ددشته ایما طیبی هسیم

یه آهنگ بختیاری واستون بخونم؟🥲

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بنده خدا خیلی تلاش مُکنه یام بِعه ولی نِمِنه

😂ای روله کافر😁 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بخوا خیلی وقته نیومم همش شیرازم بیشتر اقواممون هم یاسوجن هونه ننه بزرگم ددشته ایما طیبی هسیم

رودم❤️❤️

مهم تامرایی لوآیم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

با منم فارسی حرف بزن توروخدا 😭نمی‌فهمم چی میگی

گفتم با منید 

یعنی اینقد در نظرتون سخت میاد جدی؟؟

این تاپیکت و ذخیره میکنم هر روز میام یه اصطلاح بویر احمدی رو یاد بگیرم🥲

@لرزاده_‍ 

مینا ایبندیتو ایشانل؟لرل جنوب نیارنش ولی لرل ده همه ایللشو ایگنش

سیکو 

ایما زلف ایزنیم بی مینا 

ولی یبار من یکی هه عروسیل مینا بختیاری کردیم حالت شال داشت ولی گپو و قشنگ و ملوسسسس خیلی صورتلمون قشنگ که آیرو من دهدشت وش ایگوتن شال یا روسری بختیاری سه سال پیش کردیم 

❄️

همو که اولش موعه مو لره بختیاری .....؟؟؟

نهههه رپه🥲ماخام لاتی شه پر کنم

این تاپیکت و ذخیره میکنم هر روز میام یه اصطلاح بویر احمدی رو یاد بگیرم🥲@لرزاده_‍

تاپیک اموزشی میزنیم😂😂❤️

منم باید یاد بگیرم نمیشه اینجوری

https://www.karzar.net/152508امضا کنید لطفا🙃
😂😂😂به خدا نمنم یاد بیرم سخته

آره کره مینم . منم نمفمم🥺ولی یاد میریم ایشالا