2777
2789
عنوان

طبیعیه همسرم ن

1002 بازدید | 44 پست

من و همسرم یکم به مشکل خورذیم ، امروز اومدیم سفر کع مثلا یع تغییری بدیم و شاید رابطه مون بهتر بشه ، بعد ظهر اومدیم رابطه داشته باشیم نشد ، شب هم یکم که گذشت نشد ! طبیعیه مردا نتونن؟ خیلی ناراحتم ، میگه استرس داشتم ! اخه نمیفهمم، طبیعیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی و استرس روی رابطه بشدت تاثیر داره

درخواست دوستی قبول نمیکنم.                                           یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

امكان نداره طبيعي باشه

جقي يا قرص اينا نميخوره🥹😂😂

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

وای پوکیدم 😁😆😅🤣😂😂

شاید برای بقیه خنده دار باشه و برای استارتر ناراحت کننده 

قریب ب یقین جقی هست 

انقد طی چند روز گذشته زده ک ب اصل رسیده راست نمیشه 

عذر خواهی من رو بابت این ادبیات پذیرا باشین مجبور بودم تا حق مطلب را ادا کنم

میشه