2777
2789
عنوان

خانوما بچه ی دوم مفت نمیارزه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یکس دوماه همینه ولی من بچه بزرگم چهار سالش بود خیلی با درک بود ولی بچم تا چهار ماهگی شبانه روز گریه😬نوزاد داشتن سخته من که الان بچه کوچیکم دوسالشه همچنان حالم از حاملگی وزایمان وبچه داری بهم میخوره هرجا هم زن باردار میبینم حالت تهوع میگیرم دست هودمم نیست

خدایا شکرت🌹
من دخترم دوسالمو نیمشه شوهرم و اطرافیان به جزن خانواده خودم میگن بیار الان خوبه ولی من خودم نمیخام م ...

گگول حرفهاشون نخور نهایت کمک کردن بهت اینه روزی 1 ساعت بیان ی سر بزنن و برن سختی ش با خودت بزار بچه ت بزرگ بشه بعد. بیار

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

قربونت الان ساید بریزن سرت باز چرت پرت بگن وااای نه ناشکری خدا نکن تو چه مادری هستی و..... 

ولی حق داری تا ناموس حق داری این چیزا که من شنیدم عذابه . ولی تنها عیبی که وارده اینه که وقتی توانایی مالی نداری چرا یکیو میاری بدبخت می‌کنی این بیچاره باید بجنگه برای آیندش ولی اینم که میگی اتفاقی بوده . ایشالا چند وقت دیگه هم دردات کم میشه هم اوضاع رو به راه تر خدا کمکت می‌کنه❤️

فقط کسایی ک مادر باشن درکت میکنن که الان چه حالی داری، دوست داشتم می‌تونستم الان بغلت کنم و تا صبح از بچه هات نگهداری کنم تا یه شب استراحت کنی ، این روزا میگذره با هر سختی که هست ، ولی تو خیلی قوی تر از قبل میشی ، این ماه اول خیلی خیلی سخته ولی خدا کمکت می‌کنه از پیش بر بیای ، تو قهرمان زندگیشونی خودت رو قوی نگه دار❤️

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

منم بچه دومم حامله م با فاصله 3 سال خب باید تو حاملگی آماده‌ش میکردی قبل زایمان برای بچه اولت اسباب بازی میخریدی وقتی بچه دوم به دنیا آمد اسباب بازی به بچه اول میدادی میگفتی ببین  نی نی برات اسباب بازی خریده اینجوری بچه کمتر ضربه میخوره