سلام من یه کنکوری 403 هستم و امسال نتایج و کنکور و همه چیز افتضاح بود. من مطمئنم که سال دیگه هم بدتر میشه و الان رتبم به پرستاری میخوره با این حال هررر پرستاری رو میبینم ناراضیه میگه نه خوب نیست نرو هرچی میری پرستاری نرو...حالا خیلییی دو دل شدم نمیدونم اول علوم تغذیه یا گفتار درمانی بزنم یا پرستاری...مشاور کنکورم گف پرستاری بده....ولی خب خودم به محیط بیمارستان خیلییی علاقه دارم ولی واقعا نمیدونم لطفا کمکم کنید❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین جیگر من پرستار نیستم ولی عاشق پرستاری،یکیم دوس داشتم پرستار بود،اگه خواستی بری ببین اینجوریه که یه بیمار میارن بعد سوزن فرو میکنی تو دستش اب نمک اینا میره تو رگش بعد در میاری،بعد میری چک میکنی مردم چشونه قرص هر کیو سر ساعتش میدی،چندین ساعت کار میکنی،پیشرفت کنی حقوقتم زیاد میدن،بعد تازه میری ناهارم میدن،خلاصه این وسطا یکی میگه اخ پام اخ دستم،باید اعصاب داشته باشی میری پا و دستشونو میبندی،باند میپیچی،کرم مرم میمالی میبندی،صدای اخ و اوخ میاد،بعد دیگه شکم میدوزی اینجوری