2777
2789
عنوان

کنکوری سال بعد هستم و دو سال دبیرستان هیچی نخوندم لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 30 پست
چهکلاس انلاینی رو پیشنهاد میدی؟میخواستم ماز برم خوبه؟

ماز خیلی خوبه آره.

برای کلاس باید خودت بگردی بر اساس سحطی که هستی یکی رو انتخاب کنی عزیزم

فقط حتما از همین ماه شروع کن

عقب بمونی تمومه نا امیدی میگیرتت دیگه ولت نمیکنه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ماز خیلی خوبه آره.برای کلاس باید خودت بگردی بر اساس سحطی که هستی یکی رو انتخاب کنی عزیزمفقط حتما از ...

دمت گرم

خودت کنکوری هستی؟

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرمخودت کنکوری هستی؟

آره عزیزم 

من کنکوری ۴۰۳ بودم اون رتبه ای که میخواستم رو نیاوردم

چون قصدم مهاجرته قصد رتبه بالا دارم.

برای همین اصلا تو مورد کنکور عجله ندارم.

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

راستش و بخوای درسای سختِ تجربی رو در طول کل سال نخوندم و اصلا نمیدونستم کتابام کجاستشب امتحان تا صبح ...

پس درست بشین و بخون

به اینش فکر کن فقط یه ساله، بنظرم بشین و درست بخون این سالو ان شاءالله نتیجه دل خواهتو بگیری

هدفت چیه؟ 

آره عزیزم من کنکوری ۴۰۳ بودم اون رتبه ای که میخواستم رو نیاوردمچون قصدم مهاجرته قصد رتبه بالا دارم.ب ...

خب خوبه خداروشکر😍😍منم مشکلی ندارم اگه پشت بمونم

روش خودت چیه برای خوندن؟من مدلم اینه که درسایی مثل ریاضی رو اصلا نمیتونم خودم بخونم ، یکی باید بهم یاد بده

ولی زیست و کتابش و بهم بدی تا اخر میتونم خودم بخونم

توی خونه درس میخونی؟

هیچ کس مارا نمی آرد به خاطر ای عجب!                          یاد عالم میکنیم اما فراموشیم ما...                                    
پس درست بشین و بخونبه اینش فکر کن فقط یه ساله، بنظرم بشین و درست بخون این سالو ان شاءالله نتیجه دل خ ...

ایشالله😍😅

هدف خاصی ندارم

هرچی رتبه بالاتر بهتر

ولی به داروسازی و ژنتیک و .... علاقه ام بیشتره بخصوص ژنتیک

شما خودت کنوری اس؟

ایشالله😍😅هدف خاصی ندارمهرچی رتبه بالاتر بهترولی به داروسازی و ژنتیک و .... علاقه ام بیشتره بخصوص ژ ...

چخوب هدف داشته باشی خیلی خوبه چون تو ذهنت تصورش میکنی و براش بیشتر میجنگی

نه عزیزم من امسال میرم یازدهم خیلی دوست دارم زودتر کنکور بدومو از مدرسه خلاص بشم😁🥲

چخوب هدف داشته باشی خیلی خوبه چون تو ذهنت تصورش میکنی و براش بیشتر میجنگینه عزیزم من امسال میرم یازد ...

از من میشنوی از همین الان بخون

مثل من آس و پاس نمونی

خب خوبه خداروشکر😍😍منم مشکلی ندارم اگه پشت بمونمروش خودت چیه برای خوندن؟من مدلم اینه که درسایی مثل ...

ممنونم عزیزم ❤️✨️

هرکسی روش درس خوندی داره عزیزم. 

باید روش درس خوندن خودت رو پیدا کنی. من ریاضی دقیقا مثل تو بود تازه حتما باید مامانم باهام تمرین می‌کرد. کاری که با من کرد این بود، اتمام حجت.  نشست ار پایه هفتم باهام کار کرد تا ۱۲ دهم. الان دیگه خودم میخوندم فقط مسئله و تست حل میکنم. باید مشکل رو از ریشه حل کرد و واقعا راه میانبری وجود نداره.

کلا باید اول پایت رو قوی کنی. پاین قوی باشه تمومه.

من خوندم بعضی وقتا زیست رو ده ها بار میخوندم. طوری دیگه هر تستی میدادی حل میکردم.

و حتما باید زمان بندی درستی برای خوابت داشته باشی و تغذیه درست.

ورزش هوازیم انجام بده

از نظرم طریقیه خوندن شیمی با فیزیکو ریاضی متفاوته و راحت تره. فقط باید دهم رو از بر باشی

ممنونم عزیزم ❤️✨️هرکسی روش درس خوندی داره عزیزم. باید روش درس خوندن خودت رو پیدا کنی. من ریاضی دقیقا ...

مرسییی😍😍😍من میگم برم کتابخونه درس بخونم خوبه؟

چقدر خوبببب

مادر من در حد نهم فقط بلد بود باهام کار کنه

دبیرستان و نمیتونه💔خیلی خوبه که مادرتون بلده

مبحوام ۱۲ رو بکوب بخونم

پس برای من حتما نیازه که یه معلم خوب بالا سرم باشه....

دمت گرم عزیزمممم

سلام عزیزم مگه رتبه توی مهاجرت تاثیر داره؟

اگه بخوای دانشگاه خوبی بری و بورسیه بشی آره

مثلا کسی با رتبه ۱۰۰ هزار نمیتونه بره دانشگاه هاروارد 

کلا بستگی به هدفت داره

مثلا کسی که فقط قصدش مهاجرت باشه با رشته پرستاری خیلی خوب میتونه مهاجرت کنه

ولی کسی که میخواد بره دانشگاه های خاص با امتیازات خاص وضعیتش فرق داره 

مرسییی😍😍😍من میگم برم کتابخونه درس بخونم خوبه؟چقدر خوببببمادر من در حد نهم فقط بلد بود باهام کار ک ...

خواهش میکنم عزیزم. 

اگه واقعا بخوای درس بخونی آره کتابخونه فقط خیلی به محیط ساکتش عادت نکن تا بتونی تو خونم درس بخونی

بنظرم کلاس آنلاین بگیر ولی اکه برای رفع اشکال نیاز بود کلاس حضوری