2777
2789

چه نصیحتی بهم میکنید؟ 

من امسال کنکور دارم و خیلی سردرگمم...

از ی طرفم نهایی دو تا درسو خراب کردم 

از ی طرفه دیگه همش به گذشته فکر میکنم

نصیحتم کنید لطفا✨🥺❤️‍🩹

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نصیحت فیزیکی میکنم

هر جور نصیحتی رو پذیرا هستم 😂🥲

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
به نام خدا🩴

مووووود😂😂😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

حالا چرا اینقدر خشن ؟!🥲😂

اینو رو خواهرکنکوریم اجرا میکنم شد به عنوان تجربه بازگو میکنم

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
اینو رو خواهرکنکوریم اجرا میکنم شد به عنوان تجربه بازگو میکنم

😂😂قطعا میشه انشاالله موفق باشه 

مهمونی و تولد و عروسی نرید مستمر بخونید روزایی که حوصله ندارید حداقل سعی کنید فیلم درسی ببینید

مرسی مرسی مرسی ✨✨

مخور غم گذشته....گذشته ها گذشته...هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته....۹ماه خودتو حبس کن تلاش کن طلاش کن...تحمل سختی این چند ماه راحت تر از سختی نرسیدن و حسرت خوردنه

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

ببین درسته کنکور همه چیز نیست ولی با این حال بازم مهمه 

جا نزن 

دوتارو خراب کردی بقیه رو دیگه نذار خراب بشن 

هر وقت خیییلی تحت فشار بودی و خسته شدی ۱ روز یا نهایتااااا ۲ روز استراحت کن ( مدیتیشن کن و ... ) 

بعد دوباره شروع کن 

گوشی رو هم فقط روزی ۱ ساعت ( کمتر که خیلی بهتر ) بگیر دستت اونم بعد از اینکه کارای اونروزت و کردی ( تست های که باید میزدی و زدی و تحلیل های اونروزت و انجام دادی و ... ) 

اخبار و زیاد دنبال نکن ( جز خبرای کنکور ) چون فقط بیخودی ذهنت درگیر میشه 

رفت و آمد و ... کمتر کن هر وقت حس کردی حالت داره بد میشه تو خونه برو بیرون قدم بزن در حد نیم ساعت ، ۴۰ دقیقه برگرد 

اگه از اونایی هستی که نمیتونی زیاد خونه بمونی هفته ای ۱ روز یا ۲ روز برو کتابخونه ( بشین درس بخون ها اونجا هم یَللَلی تَللَلی نکن 😑 ) 

بازم میتونم بنویسما ولی خسته شدم 😂 

یکی هم باور کن پیشنهاد های ما واقعااااا جواب میدن فکر نکن همینجوری داریم‌ میگیم 

مخور غم گذشته....گذشته ها گذشته...هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته....۹ماه خودتو حبس کن تلاش کن طلاش ...

مرسی چشم ✨🥲🩷

ببین درسته کنکور همه چیز نیست ولی با این حال بازم مهمه جا نزن دوتارو خراب کردی بقیه رو دیگه نذار خرا ...

با عکس پروفایلت اون تیکه ای که سمیرا میزد در گوش پسرش می‌گفت هرچی من میگم فقط میگییی چشم فهمیدی فقط میگی چشمممم

🥺✨🩷چشم چشم