2777
2789
عنوان

اونایی که شم اقتصادی دارن بیان

80 بازدید | 11 پست

یه طلافروشی معتبر،صندوق طلا واسه مشتریاش گذاشته مثلا یک گروه ۱۲ نفره هرماه به اندازه ۵۰۰ سوت طلا پول میزاره به نرخ تابلو،هر کی برنده بشه میره ۶گرم طلا میگیره پول اجرت ایناشو باید خود طرفی که برنده میشه بده.یا به همون اندازه پولی که جمع میشه میتونه طلا بگیره،به نظر شما خوبه؟تا یکسال هم تموم میشه

متوجه نشدم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم

کجاشو متوجه نشدی گلم،تا ۱۲ ماه هر ماه باید گروه ۱۲نفره پول ۶گرم طلا رو بزارن،هر نفر پول ۵۰۰ سوت طلا،مثلا الان که گرمی ۳۶۰۰ هست میشه نفری ۱۸۰۰ اگرماه بعد بشه گرمی ۴تومن میشه نفری ۲تومن تو قرعه کشی یه نفر برنده میشه اون یه نفر میره طلا برمیداره

کجاشو متوجه نشدی گلم،تا ۱۲ ماه هر ماه باید گروه ۱۲نفره پول ۶گرم طلا رو بزارن،هر نفر پول ۵۰۰ سوت طلا، ...

ن اینجوری به درد نمیخوره

ممکنه شما نفر آخر باشی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خوب نفر آخرم باشیم بازم اون گروه ۱۲ نفره باید به نرخ روز پول ۵۰۰ سوت طلا رو بزارن،

جالبه تقریبایه چیزی تومایه صندوق خانگی ها

اگه طلافروشیه معتبره آره انجام بده چون شما یه جاک نمیتونی۶گرم طلا نقدبخری اینم یه پس اندازه

خوبیشم اینه ک حتی تاماه آخر همه اعضاب نرخ روز قسط میدن نفرآخرضرری نمیکنه

جالبه تقریبایه چیزی تومایه صندوق خانگی هااگه طلافروشیه معتبره آره انجام بده چون شما یه جاک نمیتونی۶گ ...

آره توی صندوق خانگی فقط نفرای اول تا سوم برد میکنن بقیه ضرر میکنن

فک کنم این از قرعه کشی بهتر باشه 

چون توی قرعه کشی وقتی نوبت آخر می افته پولت دیگه مثل اولی ها با ارزش نیست 

ولی تو این پولت از ارزش نمی افته هیچ اون نفرات اول هم جور گرون شدن طلا رو می کشن و نارضایتی کمتر میشه

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد