yasaman1371 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 1067 عنوان کلاس اولی ها مدرسه دولتی از چندم میرن مدرسه 145 بازدید | 6 پست دختر خواهرم کلاس اوله به دلایلی هنوز نشده ثبت نام کنه ...کسی میدونه کلاس اولی های مدرسه دولتی از چندم شروع میشه مدرسشون؟ خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش 1403/06/14 | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15577 مث بقیه روز اول مهر ک تعطیل رسمی هست روز دوم مهر قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
nafasak عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 8246 مثل همه میرن مدرسه ولی اخر شهریور یه جشن شکوفه ها دارناز ما ۲۹از دختر داییم۲۶
yasaman1371 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 1067 مث بقیه روز اول مهر ک تعطیل رسمی هست روز دوم مهر کی گفته یکم تعطیله خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش
yasaman1371 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 1067 اهان ممنون خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15577 کی گفته یکم تعطیله ن ببخشید ۳۱ میشه شنبه .. روز اول مدرسه همون ۱ مهر هست یعنی یکشنبه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑