2777
2789

دلم یکم گرفته واسه اینکه حواسم پرت بشه بیاین با هم صحبت کنیم 

چه کتابی میخونید ؟ 

چقدر در ماه هزینه میکنید واسه کتاب ؟

من خیلی دوس دارم کتاب بخونم اما همت نمیکنم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار که کتابی بخونید که مناسب‌تون باشه دیگه معتادش میشید چه ژانری دوست دارید ؟

بدبختانه نمیدونم علاقم به چیه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

من میخونم منتها کتاب نیست 

قبلا کتابهایی مثل سه دقیقه در قیامت و سلام بر ابراهیم چیزای دیگه خوندم یادم نیست اسماشون یادم رفته 

بعد رمان زیاد میخوندم شده تو سه روز با شب بیداری یک رمان هزار صفحه ای میخوندم 

الان هم مانهوا( داستان تصویری) میخونم اکثرا ژانر اکشن و فانتزی و رزمی و.... ان

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

تا حالا کسی رمان های خون اشام یا گرگینه ها خونده؟ 

سوال شد برام واقعا اینا صرفا ساخته تخیل انسان یا واقعا وجود دارن 

یا پری های دریایی و چیزای تخیلی دیگه

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
رمان خارجی میخوندین یا ایرانی؟ تو چه ژانری ؟

تخیلی و اکشن و عاشقانه

ترسناک و کمدی باهم داشتن

یا گاها عاشقانه و کمدی 

و یک سری ژانر که ... 

من یه دونه خوندم خوشم نیومد از سبکش دیگه نخوندم

خوب بعضا نوشتار نویسنده خوب نیست و محتواش چرت

اما داستان خوبم پیدا میشد

مثلا نویسندش ایرانی بود درباره گرگینه ها نوشته بود عاشقش شدم 

رمان خارجی میخوندین یا ایرانی؟ تو چه ژانری ؟

بیشتر ایرانی بودن ولی خارجی ناول هم خوندم قشنگ بود