2777
2789

فقط از سرنوشت دختر۱۷سالم میترسم...

دارم از درد ونارحتی وبی کسی میمیرم...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر دخترت نکناز کی کتک میخوری

مثلا همسر

الانم گفت پاشو برو از خونه من بیرون منم به مادرم زنگ زدم هرچی از دهنش دراومد به مادرمم گفت وپرتمون کرد از خونش بیرون

واییی هنوز باورم نمیشه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

این راهش نیست

جدا شو و زندگی جدید بساز برا خودت

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
دخترت گناه داره توروخدا بلایی سر خودت نیاریا، داغون میشه

خدامیدونه دیگه کی ببینمش بچم افسرده میشه هرچند الانم تواون شرایط خیلی حالش خوب نبود😞

لا یکلف الله نفسا الا وسعها: خدا به هرکس به اندازه تواناییش تکلیف میده و بار روی شونش میذاره.

به هرحال بدترین جایگاه ممکن در زندگی بعدی ما مال خودکشی کنندگان هست چون از رحمت الهی ناامید شده یعنی گفته خدایا توانایی تو کمتر از اینکه بتونه مشکل منو حل کنه پس خدا هم اورا تا ابد به خودش واگذار میکنه و در روایت هم هست و اونایی که خودکشی کرده بودند و برگشته بودند هم گفته اند تو نت هست می تونیدببیند. که صحنه خودکشی با اون همه حال بدش هی برای خودکشی کننده تکرار میشه و تا خواست به مرگ نزدیک بشه دوباره تکرار میشه و طرف نمیمیره و تا ابد این حالت براش تکرار میشه حتی قیامتی هم براش اتفاق نمی افته چون فرد راه حل رو خودکشی دونسته پس به راه حلش واگذار میشه.

اینارو نگفتم بخاطر منظوری خاصی فقط فک کن تو گذشته ات چقدر لحظات و صحنه هایی بودن که فک کردی دنیا به آخر رسیده بود از یک امتحان ساده مدرسه تا ... ولی الان بهش فکر کنی میخندی این روزا هم مدتش سپری بشه بهش خواهی خندید واسه همه همینه تنها نیستی پس از فرصتت استفاده کن....

عذر خواهم

شما کتک میخوری و تو زندگیت اذیتی

تصمیم ب مرگ گرفتی 

این درست

گناه بچه ۱۷ ساله چیه

؟

الان وقت درس خوندن کار کردن و پیشرفتشه

گناهش میه ک  چون شما اذیتی ترررررر بزنی تو ایندش؟

خیلی ببخشید ولی لین کار از گناهه کبیره کبیرته

خودت شاید بمیری ک فک  کنم اون دنیا بدتره

مثلا راحتشی

اون دنیا حواب بچتو چی میخای بدی؟ هوم

طلاق بگیر دخترتم ببر میش خودت

کار کن

مهریتم بده ی خونه

بزار بچت شاد زندگی کنه

کتک خوردی صب برو مزشک قانونی نامه بگیر مستقیم بدو دادگاه 

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..