2777
2789
عنوان

فقط محض دردل

141 بازدید | 16 پست

من خسته ام نمیدونم از چی از شغلم از خونواده خودم از خونواده شوهرم شوهرم اومده محل کارم دنبالم خودش و دوتا بچه هام و دوتا بچه های خواهر شوهرمو مادرشوهر مو اورده،مگه من مسئول سررفتن حوصله بچه های خواهرشوهرمم؟؟ما همیشه باید دسترس خانوم(مادرشوهرم)باشیم ولی احتراماش برا دختر و دوماد و نوه هاشه!!!تو ماشین خودمون همیشه پسرم باید بایسته کل مسیرو تا اونا بشینن،هرچی به شوهرم میگم تایید می‌کنه ولی باز کار خودشو می‌کنه الان من خسته ام ولی میخاد مامانشو ببره فلان جا.....

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفتم خودم رو دادم به همه

بگو مامان جان من خسته ام بعد از کار حوصله بچه های خودمم ندارم بعدم اینکه پسرم یه کم ناراحت میشه از حرفی که در مورد ماشین میزنن لطفا شما تذکر بدین و اینکه بچه ها رو نیارید شلوغ میشه ماشین.و بچمم مجبوره بایسته

بعدم بعد از شرکتت کار بچین برید یه جایی که مادرشوهرت همراهت نشه.تعارفو بذار کنار و در کمال ادب و احت ...

شوهرم اصلا گوش نمیده خودمم متاسفانه اخلاقی ندارم اینجوری بگم 

بگو مامان جان من خسته ام بعد از کار حوصله بچه های خودمم ندارم بعدم اینکه پسرم یه کم ناراحت میشه از ح ...

وای دختر همش طلبکاران اگه اینارو بگم کولی میشن ،الان یه جا وایساده یه چی بخره مادرشوهر میگه چکار میکنید خسته شدیم

وا میگم با احترام حرفتو بزن .یعنی چی عادی خواسته هاتو بگو

میفهمم چی میگی ،من نمیتونم حرف بزنم هروقتم میگم کلی مظلوم بازی و ننه من غریبم بازی در میارن

چرا خب دنبال راهکار باش حرص الکی که فایده نداره

کلاسی هست برا این چیزا یا واقعا من ذاتا آدم احمق و بی زبونیم؟

وای دختر همش طلبکاران اگه اینارو بگم کولی میشن ،الان یه جا وایساده یه چی بخره مادرشوهر میگه چکار میک ...

چقدر حرصم گرفت از دست زنیکه.همین الان بگو مامان جان همینه بعد از کارم ما معمولا دنبال خرید و ...سما میاید خسته میشید اذیت میشید ماهم که نمیتونیم کارامونو عقب بندازیم.بگو باشه؟بدرک بذار ناراحت بسه