2777
2789
عنوان

بارداری

238 بازدید | 21 پست

کیا تو بارداری خیلی بیحالن؟ من خیلی بیحالم نمیتونم پاشم ... حتی غذای خوب همکه میخورم انگار فشارم پایینه ضعف دارم چکارکنم؟بدنم انگاری بی حسه....۶هفتمه منتظر سونو قلبم ...یدونه سقطم داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله این یکی برات سالم و صحیح میمونه منم یه سقط داشتم ولی کلا اوایل همین بی حالی

ممنونم انشاالله خدا از زبونت بشنوه.... دوست دارم بدونم عادیه یا نه درچه حده بیحالیش؟  بنظرت سرم برم بزنم خوبه ؟

منم تنبلم همش دلم میخواد بخوابم و دراز بکشم۶هفته ام

من غیر ازخوابالویی خیلی ضعف دارم همش بدنم سسته🤕 پس دقیق باهمیم 😍کی میری سونو قلب؟ ما یه گروه داریم روبیکا اگه دوست داری بیای درخواست بده  آیدی بفرست عضوا کنم

من غیر ازخوابالویی خیلی ضعف دارم همش بدنم سسته🤕 پس دقیق باهمیم 😍کی میری سونو قلب؟ ما یه گروه داریم ...

ای جانمممم😍اره با همیم

من چند روزی لرز داشتم نمیدونم چرا

ولی خوب شدم الان

سونو قلب رو نظرم اینه ۷هفته برم

شما کی میری؟

من روبیکا و اپ های ایرانی رو ندارممممم🥹😭

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
ممنونم انشاالله خدا از زبونت بشنوه.... دوست دارم بدونم عادیه یا نه درچه حده بیحالیش؟ بنظرت سرم برم ...

نمیدونم بخدا منم همش خوابیده بودم 🙁 نه فکر کنم تحمل داشته باشی میگذره این دوران

ای جانمممم😍اره با همیممن چند روزی لرز داشتم نمیدونم چراولی خوب شدم الانسونو قلب رو نظرم اینه ۷هفته ...

اره منم اتفاقا چندروزه همش سردمه و لرزدارم....دکتر بمنم گفت هفت هفته برم یعنی میشه پنجشنبه هفته اینده که تعطیله البته ...حیف شد کاش میتونسی بیای برام جالبه باهمیم

نه تازه برج ۴ کورتاژ کردم هنوز نرفتم جواب پاتولوژی بگیرم که علتش مشخص بشه

اهان عزیزم...چند هفتت بود؟حتما پوچ بوده ....من پوچ بود اما خودش نیفتاده بود منم دیرمتوجه شدم پوچه هفته یازدهم یا دوازدهم بزوووور سقط کردم

اهان عزیزم...چند هفتت بود؟حتما پوچ بوده ....من پوچ بود اما خودش نیفتاده بود منم دیرمتوجه شدم پوچه هف ...

مال من قلب تشکیل نشد و کلا استرس و بحث و جدال خیلی داشتم انگار هفت هفته و پنج روز دیگه رشد نکرده بود من برا ۹ هفته به حساب پری رفتم دوجا رفتم جفتشون تاید کردن من خونریزی داشتم ولی هرکار کردم خودش نیوفتاد بستری شدم ۵ تا قرص زیر زبونی داد یه قطره خون ریزی نکردم دهانه رحم بسته دیگه کورتاژ شدم