2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندون اول بایدپول بریزی بعدپول پاروکنی پس علاقه نداری نرو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعد سی سالگی علاقه هر انسانی اکثرش  پول و شان اجتماعی هست...الان حرفم رو متوجه نمیشی ولی بهم اعتماد کن...اگه واقعا قبول میشی حتما برو...علاقه ایجاد میشه مخصوثا وقتی پول و خانوم دکتر شدن در میان باشه...بعد سی سالگی ات واقعا خدا رو شکر خواهی کرد.‌‌‌...اشتباهات من دهه شصتی رو تکرار نکن...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بعد سی سالگی علاقه هر انسانی اکثرش پول و شان اجتماعی هست...الان حرفم رو متوجه نمیشی ولی بهم اعتماد ...

اره درسته دقیقا، ولی خب من علاقه به معلمی دارم. نمیدونم میتونم‌باهاش پیشرفتی داشته باشم یا نه بسکه میگن خیلی حقوقش کمه و اینا..، ولی من دندون رو هم میتونم بیارم حالا موندمه، ‌چونکه سهمیه دارم

اره درسته دقیقا، ولی خب من علاقه به معلمی دارم. نمیدونم میتونم‌باهاش پیشرفتی داشته باشم یا نه بسکه م ...

پس حتما برو دندون پزشکی...این حرفها رو بریز دور که معلمی برای زن بهتره.....اتفاقا دکتر شدن از همه چی بهتره.....اونقدر تو گوش من خوندن معلمی برای زن بهتره که انتخاب رشته درست نداشتم و رشته خوبی نخوندم با اینکه میتونستم از رشته های علوم پزشکی بخونم زیست خوندم که معلم بشم که آخرشم معلم هم  نشدم*زمان ما کلا دانشگاه تربیت معلم و فرهنگیان پذیرش نداشت* استخدامی هم قبول نشدم 

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤