2777
2789
عنوان

اونایی که لیزر کردن بیان

93 بازدید | 14 پست

من مجردم ولی انقد ژیلت زدم پوستم خراب شده تصمیم گرفتم برم لیزر نمیدونم رخاطر هورمونام اینا رو سینم چندتا موی ضخیم رشد کرده اگه برم لیزر فول بادی سینه رو هم لیزر میکنن؟؟و کمرمو چون میگن کرکی هارو لیزر نمیکنن نصفش کرکیه نصفش ضخیم واقعا عذاب آوره وقتی لباس مجلسی میپوشم مجبورم پشت کمرمو بزنم😞

کرمی هارو نده لیزر چون ضخیم می‌کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرکی هم گه میگم نازکه ولی قدش بلنده ضخیم نیس

نازکارو اصلا نده مال منو ضخیم کرد حتی اگه بلندم باشم با جواب نمیده وقتی کرکی هستش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نازکارو اصلا نده مال منو ضخیم کرد حتی اگه بلندم باشم با جواب نمیده وقتی کرکی هستش

شما نتیجه گرفتین از بیکینی یو دست پا؟؟از چه جلسه ای دیگه در نیومد و دستگاهتون چی بود

شما نتیجه گرفتین از بیکینی یو دست پا؟؟از چه جلسه ای دیگه در نیومد و دستگاهتون چی بود

من 12جلسه رفتم هنوزم درمیاد و کامل جواب نمیده و بیکینی هم موهاش پررو تر از این حرفاست که کلا نابود شه مو ها درمیان ولی نه به شدت قبل 

دستگاه من کندلا بود

من 12جلسه رفتم هنوزم درمیاد و کامل جواب نمیده و بیکینی هم موهاش پررو تر از این حرفاست که کلا نابود ش ...

اهان 

من دوستم رفته ۶جلسه. کاملش گفته ۸ جلسس بخاطر هروسیش سه ماهه نرفته میگه اصلا درنیومده دستگاهش الکساندر بود