2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 463 پست
اجی بنظرت میارم🥲💔؟؟؟؟اینقدر ناامیدم ک حوصله اینک تحقیق کنم دربارشون ندارم

اره حتما 

تهش دیگ آزاد شهرتو میاری

راسی من هفته دیگ میرم مشهد ، اونجا حتما به یادتم و برات دعا میکنم🥹❤️

همینطور که امام رضا منو سوپرایز کرد و امسال یهویی طلبیدم مطمنمم دعامم بی جواب نمیزاره🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب رشته مجازی سنجش هم ۱۳۰ پول دادم گقت اینا رو میارییکی از بچه ها میگفت پارسال فامیلشون احتمال خ ...

پیراپزشکیها و کلا هرچی و هرجا دوس داری رو بزن یا قبولی یا نه

اها خوبه شاید چون دانشجو فرهنگیانه یکم وجدانش داشته باشهتقریبا میشه اعتماد کرد

یکی دیگ هم کارش درسته اون ۶۵۰ تومن میگیره دلم بین اینا گیره ادن دانشجو فیزیو هست و دو بار زنگم زده ولیم حرف زده گفت برو تحقیق کن درباره رشته ها 

اون گفته قبولی پرستاری روزانه رو تا بتونم واست میگیرم ولی ممکن هم هست نشه

....
عآره فدات شم بهم میدی شماره اش رو تحقیق کنم ی کم 🥺🩵شماره اش بهم بده یا آیدی تلگرامی و روبیکایی

خدانکنه عزیزم منم تازه پیشش انتخاب رشته کردم اطلاعات مفیدی داده بود فقط ازش پرسیدم ببینم اجازه میده شمارش بفرستم یا نه

مگه فضولی؟
عزیزم بشی من ک نمیگم الکی میگی منم خودم زخم خوردم بخدا هیچکس اندازه کنکور امسالیا نمیفهمه چی میگی ام ...

به نظرت ۱۵ هزار منطقه دو پیرا روزانه میاره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام فاطمه جان ببین اینکه بعضی مشاورا گفتن با سوابق برو خیلی خرنخب این هیچی اصلا بهشون توجه نکن ولی ...

به نظرت ۱۵ هزار منطقه دو پیرا روزانه میاره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

راسی فاطمه اینو که شک داشتی محرومیت برا امسال هست یا نه رو هم ببین 

نوشته از ۱۴۰۴ به بعد ولی برای ۱۴۰۳ هم گفته حسابه 

شاید تراز و رتبه  کلا مراحل قبلی باب میلت نبوده ولی مطمنم بعدش همونطوری میشه که خودت میخوای 

شاید خدا قبلش میخواسته امتحانت کنه که تا کجا مقاومی و بتونه صبرتو بسنجه

که امیدوارم با نتیجه گرفتنت خودت به حکمت همه این اتفاقا پی ببری💕

اره رتبه ۱۵ هزار قبلا که میدادامسال که دیگ یه سری رتبه های کذبه پس حتما میاری

مرسی از پاسخگوییت

اره حتما تهش دیگ آزاد شهرتو میاریراسی من هفته دیگ میرم مشهد ، اونجا حتما به یادتم و برات دعا میکنم🥹 ...

امیدارم اجی من هنوز ته قلبم ب خدا ایمان دارم اسم امام رضا میشه گریه میکنم نمیدونم چرا اینکارو میکنه باهام

....