2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 463 پست
اعتراض چرتی بیش نیست

چی بگم...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اونا ک سوابق گفتن خیلی پرتن ولی پیراهای متوسط روب خوب رو میاری ن بخدا نمیشناسم از ادم مطمئن بپر مشاو ...

الهی فدات شم

منم ب این محرومیت و کنار رفتن سیوی ها یکم امید دارم 

چون طرف پزشکی میخواد میگفت امسال میزنم پرستاری روزانه بعد مرخصی میگیرم پزشکی شدم روزانه ب روزانه هم جزیمه نداره 

اما امسال دیگ نه محروم میشی دیگ نمیزنن 

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭😭😭😭😭 هعی اجی من امسال باید می‌آوردم و میرفتم روح و روانم داغون شدا از بس سرم کوبیدم تو دیو ...

آره دیدم واقعا توعم خودتو نامید نکن پاشو نمازت رو بخون والله خدا حکیمه

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

با اجازه استارتر 🙏🏻دوستان روانشناسی بالینی برای ارشد هست؟ینی کارشناسی باید روانشناسی بخونم که ارشد ...

نه میتونی کارشناسی یه رشته بخونی و برا ارشد یه رشته دیگ 

تغییر رشته میتونی بدی 

اینقد خودت از این جملات به کار بردی این مشاورم شبیه تو حرف میزنه😂 ما تو شهرمون محل هایی که نماز جمع ...

این دانشجو مشاوره فرهنگیان هست ۵ سال سابقه داره تو تلگرام پیدا کردم حالا پول نزنم بلاک کنه من ۱۰۰ میدم بهش کارا نجام بده بعد کد فرستاد ۱۰۰ دیگ کامل نمیدم بلاکم کنن

....
این دانشجو مشاوره فرهنگیان هست ۵ سال سابقه داره تو تلگرام پیدا کردم حالا پول نزنم بلاک کنه من ۱۰۰ می ...

اها خوبه 

شاید چون دانشجو فرهنگیانه یکم وجدانش داشته باشه

تقریبا میشه اعتماد کرد

اره رتبه نزدیک روزانه دولتی میخاد

ی سوال دیگه

الان من تو‌قسمت با آزمون،روزانه و نوبت دومم و غیر مجاز شدم 

الان ب هیچ عنوان نمیتونم تو انتخاب رشته کد رشته هایی که نوشته با آزمون روزانه رو بزنم درسته؟

ولی شهریه پرداز آزاد پردیس فلان اینارو با آزمون مجاز شدم میتونم بزنم؟

و اینکه با سوابقم که همه رو مجاز شدم میتونم بزنم درسته؟

این افتضاح رتبه بخاطر تراز سیوی های پارسال بود که حتی واسه فانش ک هم بود اومدن کنکور ثبت نام کردن ب ...

مگه نگفتن اونا نبابد انتخاب رشته کنن اگر انتخلب رشته بکنن قبول نیست

دفترچه انتخاب دشته آزاد جداست و هنوز هم نیومده

نه الان اومده!!

فقط میخوام ببینم اگه از سراسری انتخاب کنیم نمیتونیم آزاد انتخاب داشته باشیم؟اطلاع نداری؟

https:.ir/service-p/msg/2325033   این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.} در دسترس نمیباشد خدانگهدار❤️‍🩹