2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 463 پست
اجی 😭😭😭😭 الان من ینی با این تراز برم سوابق اخه ظلم نیس؟! با معدل ۱۸

معدل منم شبیه شماست. همه نمره هام مال امسال. نه والاا. با ترازت انتخاب رشته کن. خیر نبینن الهی . شاید بیاری.منم ناراحتم ولی هیچکی حرفمو باور نمیکنه در مورد تراز سیوی ها. دیگه چ کنم. انتخاب رشته کن. من معدلم ۸۸۰۰ داد طبق ام اس بوک تقریبا. ۱۸.۱۸ بود

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشاور توروبیکا هست آیدیتو بده تا برات بفرستم 

حس میکنم خیلی صادقه من خودم رشتم انسانیه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

من پارسال ترازم7950شد رتبم15000منطقه2 و

امسال رتبم یک ونیم برابر چیزی ک فک کردم شد کاش انتخاب رشته نکنن کاش اینا ک دارو پزشکی و....ک کنار رفتن ی رتبه جدید میدادن میدونستیم چندیمم

تو باید تهش10000میشدی

حیف ک اینده بچها  شده بازیچه

بخند   
من پارسال ترازم7950شد رتبم15000منطقه2 و امسال رتبم یک ونیم برابر چیزی ک فک کردم شد کاش انتخاب رشته ن ...

دقیقا موافقم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

انتخاب رشته مجازی سنجش هم ۱۳۰ پول دادم گقت اینا رو میارییکی از بچه ها میگفت پارسال فامیلشون احتمال خ ...

اولی گفت چی قبولی؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

وای راس میگه سوابق جیه 

دوست من با ۱۲۰ هزار داره میره با سوابق 

۲۵ هزار راحت قبولی 

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
پیرا بزن اسی قبولی ۱۰۰ درصد اونایی که میگن قبول نیستی چرت میگن بدبینانه ترین حالت بهداشت عمومیه

از کجا میدونی اجی گلم صد در صد ینی این یارو راست میگ؟؟

پولش بدم ؟؟؟؟

....
وای راس میگه سوابق جیه دوست من با ۱۲۰ هزار داره میره با سوابق ۲۵ هزار راحت قبولی

چیا رو مثلا من تو تهرانم خودم ۲۱ هزار شدم شهر دیگه هم میرم به نظرت کاردرمانی یا رادیولوزی میارم؟

از کجا میدونی اجی گلم صد در صد ینی این یارو راست میگ؟؟پولش بدم ؟؟؟؟

اسی این چیا رو گفته میاری ؟

چیا رو مثلا من تو تهرانم خودم ۲۱ هزار شدم شهر دیگه هم میرم به نظرت کاردرمانی یا رادیولوزی میارم؟

والا درباره این دورشته اطلاعی ندارم 

ولی کل پیرا هارو میاری 

شنوایی سنجی و بینایی سنجیم تو انتخابات بذار

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
اولی گفت چی قبولی؟

همه‌میگن آزاد قطعا میاری پرستاری

این یکی گفت 

پرستاری روزانه احتمال خیلی خیلی کم 

مامایی روزانه احتمال کم پردیس ی کم بیشتر 

اون یکی گفت اگ قبولت نکردم من ک کرمان هستم بیا آتیش بزن من رو با تراز بدتر از تو هم قبول شده میگم بابا رتبه خرابه تراز مال پارسال بود میداد میگ ترازت مهمه رتبه ها معلوم نیس 

....