2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12287 بازدید | 463 پست
خب الان ترست از چیه من متوجه نمیشم کد مامایی و پرستاری شهرتون رو بزن یا میاری یا نه همه همینن به منم ...

استان خودم رو ک قطعا نمیارم دانشگاه تیپ ۲ هست تا ۱۳ هزار پرستاری میگیره 

اجی تو رتبه ات چنده ترازت چی ؟

....
وآقا چی قبول شدن 🥲 من ترازم ۷۷۰۰ بود اخه حقم این رتبه نبود

پارسال پرستاری روزانه و شهریه پرداز میاوردی .

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخاب رشته مجازی سنجش هم ۱۳۰ پول دادم گقت اینا رو میارییکی از بچه ها میگفت پارسال فامیلشون احتمال خ ...

به اونی که میگه میاری اعتماد کن...چیزی از ذست نمی دی

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
رتبه رو خیلی بد دادن اجی با ترازم پارسال راحت قبول میشدم فک میکردم امسال هنه چیز تمومه ب چیزی میخوام ...

رتبه کشوری من ۳۰ هزار تا بدتر شده یعنی هپه سایتای تخمین رتبه رتبع رو ۳۰ هزار تا بهتر دادن یعنی من تراز کلم از پارسال ۲۰۰ تا بهتر شده ولی رتبه کشوریم ۳۰ هزار تا بدتر شده

مگه فضولی؟

ببین تا قبل این قانون محرومیت و جریمه زیادی که واسه دانشجویی ک‌میخواد انصراف بده (چون کنکور داده و چیز بهتری قبول شده) بنظرم خیلی کم امکانش بود ک بیاری ولی الان با توجه ب اینکه دیگه کسی بی هدف انتخاب رشته نمیکنه بنظرم شانست بالاست 

خودتو سرگردون نکن دنبال تضمینم نباش واقعا کسی نمیدونه چی میشه تنها کاری ک میتونی کنی رشته هارو طبق اولویت بزن فقط

درصدات پایینه 

من خودم چند سال قبل ،بدون خوندن و شوهر کرده بودم ، ریاضی رو ۲۵،فیزیک رو۱۸وزیسترو۶۰،عربی رو ۷۰و فارسی و عمومی ها کم بودن شیمی کم زده بود 

بهداشت و پرستاری میاوردم آزاد اما سراسری نخ

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

قطعا حقت این نبوده 

اما باید معدل و ۱۹ میکردی بهتر بود 

امسال خیلی زیاد ناعادلانه بود زیاددددددد همه اعتراض کردن 

اگه انتخاب رشته کنی و نری هم محروم میشی از کنکور ها

دقت کن بعضی مشاور ها حرفای زرد زیاد میزنن و امیدوار میکنن بببین کی حقیقت رو میگه

انتخاب رشته مجازی سنجش هم ۱۳۰ پول دادم گقت اینا رو میارییکی از بچه ها میگفت پارسال فامیلشون احتمال خ ...

الان یک رشته که برات بهتر آلویت اول بزار و‌بخون 

و هم زمان سال بعد هم‌کنکور بده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست