2777
2789
عنوان

رتبم خیلی بد شده

353 بازدید | 18 پست

رتبه ۲۰ هزار منطقه ۲ انسانی شدم . دانشگاه شهر دور خانوادم نمیزارن برم فقط تهران و کرج میتونم برم . ولی رشته های خوب تو این شهر ها رتبه های بالا میخواد رشته هایی رو میارم که بازار کار خوبی نداره و علاقه ندارم بهشون ، طاقت پشت کنکور موندن ندارم چی کار کنم ؟؟؟ 😭😭😭

چرا نمیتونی پشت بمونی؟ یکن اراده کن میتونی

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه امسال شرایط خیلی سخت شده باید یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی بدی 🤦‍♀️

مگه فقط دوازدهم نیست ؟

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

بمون پشت کنکور تنبلیو بزار کنار بشین بخون رتبه میاری

امسال خیلی تلاش کردم ولی نشد سال بعد هم که باید هم یازدهم نهایی بدم هم دوازدهم چطوری یه روز یازدهم امتحان بدم فرداش دوازدهم خیلی سخت میشه 🥲

نه سال بعد امتحانات یازدهم و دوازدهم ۶۰ درصد تو کنکور تاثیر داره

خب ایرادی نداره تلاش کن میتونی باید یه سال به خودت سختی بدی

امسال خیلی تلاش کردم ولی نشد سال بعد هم که باید هم یازدهم نهایی بدم هم دوازدهم چطوری یه روز یازدهم ا ...

اشکالی نداره ۱ سال سخت بگذرون درس بخون یه رشته خوب پر درآمد انتخاب کن قبول شو در عوض یه عمر حالشو ببر 

لایک نکن 🤨
یک سال پر قدرت تلاش کن

آخه از امتحانات نهایی میترسم . امسال که فقط دوازدهم تاثیر داشت من خرداد ماه همش تا صبح بیدار بودم درس میخوندم ولی بازم نمره هام زیاد خوب نبود سال بعد چطوری دو تا پایه یازدهم و دوازدهم تو یه ماه امتحان بدم 😥

آخه از امتحانات نهایی میترسم . امسال که فقط دوازدهم تاثیر داشت من خرداد ماه همش تا صبح بیدار بودم در ...

یک سال سختی کشیدن میارزه، میتونی رشته خوبی قبول بشی که بازار کار داشته باشه و یک عمر راحت باشی

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)