2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کشوری زیر ۲۰ هزار باشه شانس داری ! من خودم با۷۷۰۰ م ۲ و ۱۷۰۰۰ کشوری میخوام بزنم ولی احتمال اینکه نیارم خیلی زیاده استان کرمانشاه و بومی کرمانشاهم هستم.ولی انشالله که میارید نگران نباشید.میخواستم پشت بمونم وقتی امروز وزیر آموزش و پرورش گفت پشت کنکوری ها باید ده و یازده رو ایجاد سابقه کنن و شب قبلشم یهو مصوبه رو تغییر دادن و افزایش ظرفیت رو برداشتن با خودم گفتم تعهدی هم بزن به هر حال تو این اوضاع بین انتخاب بد و بدتر بد رو انتخاب میکنم🥲

دانشگاه های تیپ سه رو بزن جاهای دور که کسی نمیره میاری

تیپ سه اگر روزانه منظورتونه که محاله چون کلا تو کشور ۶۰۰۰ نفر روزانه میارن و تعهدی هم فقط استان بومی خودت پذیرشت میکنه نه استان های دیگه! واقعا خدا به ما بچه های امسال کمک کنه که شدیم مظلوم ترین سال کنکور تاریخ ایران.

امسال ظرف قبولی ۲۵ هزاره

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

تیپ سه اگر روزانه منظورتونه که محاله چون کلا تو کشور ۶۰۰۰ نفر روزانه میارن و تعهدی هم فقط استان بومی ...

نخیر عزیزم اتفاقا استان هایی مانند زاهدان چون افراد بومی خودشون رتبشون نمیخوره و استان های همسایه هم معمولا نمیرن پس گزینه خوبیه برای انتخاب رشته

اگر کشوری زیر ۲۰ هزار باشه شانس داری ! من خودم با۷۷۰۰ م ۲ و ۱۷۰۰۰ کشوری میخوام بزنم ولی احتمال اینکه ...

از کجا می دونید احتمال اینکه نیارید خیلی زیاده؟ مشاور بهتون گفته؟

به منم گفتن سمنان پارسال تا ۱۱ هزار گرفته بود و احتمالش هست.

امیدوارم ولی من تعهدی رو نزدم چون بهم گفتن ۶ ماه بخونم و ۱۰ سال بعد راحت باشم نه برعکس ولی از طرفی میترسم سال دیگه با تلاش بیشتر همین هم نشه.انشالله کخ خدا دستم رو بگیره و یاریم کنه