2777
2789
عنوان

من چی کار کنم 😭

78 بازدید | 8 پست

ببینید من یه خواستگار دارم که نمیدونم یعنی واقعاااا نمیدونم چی جوابشو بدم 

من تقریبا ۱۹ سالمه و هنوز قصد ادامه تحصیل دارم و اونم تقریبا هر شرایطی که من گفتمو پذیرفته و اخلاقشم خوبه و ادم درست و مطمئنیه و مذهبیه و از من ۵ ، ۶ سال بزرگتره اما خونه و ماشین نداره و کارشم داره کم‌کم رو به راه میکنه و وضع مالیشونم میشه گفت از خانواده من پایین تره تا حدودی

اما موضوع اینه که من توی خودم نمی بینم و توی دور و بریامم تو این سنا رسم نیست نامزدی و بدیش اینه الان چندین ماهه داریم سعی می کنیم بشناسیمشون و خب ادمای خوبین و از لحاط ظاهریم متوسطن اما همون روز اول که مادرشو دیدم یاده معاونمون افتادم و استرس گرفتم و حس خوبی نداشتم و همچنانم یه جوریم نسبت بهشون و خودشم بخاطر ادب و حیاش پسندیدم و قبول کردم بازم بیان و اینجوریم که توی این چند دفعه رفت و امد قبل ازینکه بیان میگفتم این سری دیگه جواب منفیمو میدم اما وقتی میومدن باز نظرم عوض میشده میگفتم همو بیشتر بشناسیم😭

از طرفیم میترسم رد کنم دیگه نتونم به کسی اعتماد کنم با جامعه الان یا خانواده ام میگن بهرحال هیچ کس گل بی خار نیست و اینا چون ادمای خوبین قبول کن و دلشونو نشکن و این حرفا😔

و بعضیا میگن قبل ۲۰ زوده و شاید کسایی که بعدا میان بهتر باشن 

و اگه هدف داری نمیخواد به این چیزا فک کنی و باز بعضیام میگن اگه خوبه نه بهترین موقعس اتفاقا 

وای یعنی هر روزم شده فکر کردن سر این موضوع و ازین بیشتر عذاب میکشم که اگه جواب منفی بدم دلشونو بشکنم بعده چند ماه

وای خدا نمیدونم چیکار کنم 

بشدت سرگردونم😭

کمکم کنید بگید چی کار کنم

زود نیست ؟ ۱۹ سالگی واسه چالش‌های زندگی مشترک خیلی زوده دخترکمممم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

خودت رو در شرایطی میبینی که تشکیل خانواده بدی+ادامه تحصیل بدی؟؟؟؟

مسئولیت شوهر داری و خانواده جدید رو میتونی تحمل کنی

عاشقش نیستی پس عجله نکن

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم با این حرفا خودتو گول نزن منم گول زدم خودمو نتونستم درسمو بخونم ودانشگاه برم بجاش چند ماه دیگه باید برم زایشگاه

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین
خودت رو در شرایطی میبینی که تشکیل خانواده بدی+ادامه تحصیل بدی؟؟؟؟مسئولیت شوهر داری و خانواده جدید رو ...

نه قرار بر این شده که اگه هم وصلتی شد چندین سال تو عقد بمونیم 

وگرنه رد میکردم همون اول و اره قبلنا به یکی از اقواممون فکر میکردم و خب علاقمندم نیستم اما ویژگی‌هایی که گفتمم داره

نه قرار بر این شده که اگه هم وصلتی شد چندین سال تو عقد بمونیم وگرنه رد میکردم همون اول

تاحالا تجربه نداشتم ولی به نظرم اگه یکی درگیر ازدواج و عاشقی بشه ممکنه از اهدافش عقب بمونه..به نظرم یکم خودتو سر و سامون بده.درستو تا یه جایی پیش ببر و...

چون دلبستگی هم به طرف نداری واقعا 19 سال خیلی زوده واسه شروع یه زندگی و مسیولیتاش