2777
2789

همسرم برادری داره که به بهانه های مختلف هفته ای ۴ یا۵ ساعت شده کنار خیابون باهم ملاقات میکنن و 

علنی به همسرم میگه خودت تنها بیا  

بعدش  میاد خونه  دنبال یه بهانه

است که دعوا کنه 

امروز  صبح  برادرش رو دیده

بعد الکی الکی با دخترم دعوا کرد نزدیک بود بزن  اش 

دخترم خیلی دختر خوبی  ۱۳ سالشه 

خیلی آروم و کم حرفه  تیپ شخصییش  درونگراست 

به خدا نمیدونم  چکار کنم   خدا ازشون نگذره 

شما راهنماییم کنید چکار کنم  که حرفشون بی اثر باشه یا حداقل به دخترم گیر نده 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خودتون دوتا هستید رک و راست بهش بگو . بگو وقتی مسائلتو با برادرت به صورت خصوصی مطرح میکنی تبعاتش رو نباید دخترمون توی خونه تحمل کنه اونم توی این سن حساس که به محبت پدرش نیاز داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

این بار از در اومد دست پیش بگیر قیافه تلخ بگیر با صدای بلند  بگو اگر دعوای داداشتو آوردی سریع  برگرد برو‌پیش همون داداش جونت که من اصلا اعصاب ندارم

اه اه اه بدم میاد از مرد دهن بین خاله زنک

بعدا هم هر جا می بینیش قیافه تو تلخ کن جلوی همه بگو والا نمی دونم برادرش چی بهش میگه تا میرسه خونه میفته بجون زن و بچه عوض اینکه پشت زندگی برادرش باشه داره بیشتر زندگی شو  خراب می کنه 

و خدا برای من کافیست.....

ملاقات خصوصی به رابطه جنسی زندانی با زنش میگن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب به نظرن چی میگه به همسرت که اینجوری میشه؟ چند سالشه داداشه؟ مجرده؟

ازهمسرم ۵ سال بزگتره و متاهله دوتا دخترم داره 

ملاقات خصوصی به رابطه جنسی زندانی با زنش میگن

نه اونجوری میگه خودت تنها بیا یکبلر که منم باهمسرم رفتم گفت اینو برای چی آوردی