2777
2789
عنوان

برای سال پنجم پشت کنکور بمونم

754 بازدید | 47 پست

رتبم ۱۲۹۰۰ منطقه سه تراز کل هم ۸۰۰۰ 

درست درس نخوندم و هیچی تست نزدم ، تو خونه افسردگی گرفتم ، جو خونه خوب نیست دعوا و تحقیر ... 

میخواستم برم دانشگاه کنارش بخونم که قانون محرومیت اومد ، میخوان مجبورم کنن بزنم دام پزشکی ازاد همه جا ها رو ، اگه برم دیگه راه برگشت ندارم 

جای من باشین چیکار میکنین متولد ۸۲ ام و۲۱ سالم تموم شده 

وقتی میتونی پیراپزشکی بری چرا باید باز بمونی؟

اونم وقتی ۴ سال پشت بودی و امسال باید یازدهمم نهایی بدی؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پدرم آزمایشگاه دامپزشکی داشت وسایلشو داره میخوان مجبورم کنن میگن دکتر میشی و کار داری و ...

نرو اگه اجباره.  اصلا نرو. من بدون علاقه اومدم رشتمو، و الان فقط منتظرم طرحم تموم بشه فرار کنم. 

از بین پیراها هرکدوم علاقه داری برو

دیگه پشت نمون 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤