2777
2789
عنوان

کمک دانشگاهیا بیان

127 بازدید | 20 پست

بین حقوق و مدیریت مالی موندم

با ریاضی زیاد حال نمیکنم 

کی کدومو رفته ریاضیاتش مث دبیرستانه یا کلا سبکش فرق داره؟

کدومو برم میخام آینده شغلی هم داشته باشه

من رشته دبیرستانم ریاضی بوده پارسالم کنکور دادم رتبم ۲ هزار شد ریاضیم. تو کل شهرمون زبانزد بود

امسال میخام حقوق بخونم

دیگ حوصله ریاضی ندارم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد مدیریت مالی میدونم که ریاضیش یکم شبیه دبیرستانه و یکم هم متفاوت 

حقوق ریاضی نداره ولی قطعا سختی خودشو داره باید ببینی به چی علاقه داری حقوق علاقه و حوصله میخواد 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️.                                                                   https://harfeto.timefriend.net/17475116553276 

در مورد مدیریت مالی میدونم که ریاضیش یکم شبیه دبیرستانه و یکم هم متفاوت حقوق ریاضی نداره ولی قطعا سخ ...

من حفظیاتم خوبه هیچوق با ریاضی رابطع خوبی نداشتم

حقوق علاقه نداشته باشی عذابه 

نمی‌دونم چیه مد شده به هر کی میگی انسانی می‌گن برو حقوق پول دربیار

حقوق علاقه نداشته باشی یک ریال هم نمیتونی دربیاری

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من حفظیاتم خوبه هیچوق با ریاضی رابطع خوبی نداشتم

من متنفر بودم متنفر الان رشتم ریاضی داره اما میشه گذروند 

حقوق هم باید کلی چیزای سخت حفظ کنی میگم علاقه مهمه 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️.                                                                   https://harfeto.timefriend.net/17475116553276 

حقوق علاقه نداشته باشی عذابه نمی‌دونم چیه مد شده به هر کی میگی انسانی می‌گن برو حقوق پول دربیارحقوق ...

حقوق حفظیات دارع و من دوس دارم درساشو علاقه دارم 

اما مشاورا هی دو دل کردن منو برو مدیریت مالی فلان

حقوق علاقه نداشته باشی عذابه نمی‌دونم چیه مد شده به هر کی میگی انسانی می‌گن برو حقوق پول دربیارحقوق ...

دقیقا 

حقوق حفظیات دارع و من دوس دارم درساشو علاقه دارم اما مشاورا هی دو دل کردن منو برو مدیریت مالی فلان

کی گفته حقوق حفظیات داره؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من متنفر بودم متنفر الان رشتم ریاضی داره اما میشه گذروند حقوق هم باید کلی چیزای سخت حفظ کنی میگم علا ...

من همیشه ریاضیو نمیفهمیدم نمیتونسم بفهممش اما حفظیارو میتونسم درک کنم الان موتدم