2777
2789
عنوان

چجوری رفتار کنم

53 بازدید | 6 پست

از یه شهر دیگ اومدیم زنجان خونه‌ی داییم با مامانم دعوام شد بعد زن داییم پشت سرم ب مامانم گفته دخترت دیونس!! خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم اینجوری بهم گفته الان چجوری رفتار کنم؟؟؟ ب روش بیارم؟؟؟ میگم دست مامانمو بگیرم از خونشون برم😭😭 من خیلی احترامشو گرفتم نمیدونم چرا آخه باید اینجوری بهم بگه ندونسته از چیزی قضاوت کنه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

از من ب تو توصیه خواهرانه پیش فامیلا نباید ب هیچ وجه با خانوادت دعوا کنی اصلا ب روت نیار ک همچین حرفیو شنیدی واسه اینکه ضایع بشه برو با خانوادت خصوصا مادرت بگو بخند مامانتو شاد کن از این ب بعد هر مشکلی داشتی تو خونه ی خودتون حل و فصل کنید چون دیگران سواستفاده میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من ب تو توصیه خواهرانه پیش فامیلا نباید ب هیچ وجه با خانوادت دعوا کنی اصلا ب روت نیار ک همچین حرف ...

دارم ازحرص میترکم ما بدیی ب این زن نکردیم که اینجوریمیکنه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

۲۲ سالمه تا شهرمون ۶_۷ ساعت راهه😭 نمیدونم چیکار کنم دوس ندارم اینجا بمونم

راهتون هم ک دوره اگه میخوای بهت خیلی سخت نگذره برو با مامانت تو شهر بگردید خرید کنید روزاتو برنامه بچینی خیلی راحت میگذره تا هرروز بشینی ببینی کی زمان میگذره برگردید