2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خونریزی مادرتون چجوری بود؟طولانی مدت بود؟

بله عزیزم مدت تقریبا ۱۰ سال درگیر بودن اوایل کم بود دیگه زیاد شد ،اخرین پزشک کلونوسکوپی کرد متوجه شد تازه تبدیل به سرطان شده بود پولیپ ،ولی زودتر میرفتیم انقدر خودش اذیت ننیشد

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
بله عزیزم مدت تقریبا ۱۰ سال درگیر بودن اوایل کم بود دیگه زیاد شد ،اخرین پزشک کلونوسکوپی کرد متوجه شد ...

مرسی که جواب دادید انشالله مادرتون هم هر چه زودتر خوب بشن 

میخواستم بدونم تو این ده سال هر روز خونریزی داشتن؟منتظر آزمایش یه عزیزی هستم ایشونم درد داشتن خونریزی و زخم شدن روده یه کوچولو سیاه شدن اون قسمت 

..
مرسی که جواب دادید انشالله مادرتون هم هر چه زودتر خوب بشن میخواستم بدونم تو این ده سال هر روز خونریز ...

بله همیشه داشت ،دکتر خیلی بردیم ولی فایده نداشت تا اخرین دکتر تشخیص درست داد ،انشالا بیمار شما هم مشکلی نداشته باشن و سطحی باشه

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌