2777
2789

دودلم با این حال

برا کارمثبت استخاره نکردم ولی جواب استخاره میگه انجام بده

انجام بدم؟!

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جسارتا برای چه کاریه؟اول از عقل خودت بعد با مشورت و حقیق های فراوان. اگه نتیجه نگرفتی در نهایت استخا ...

خودکشی

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
وااااااین نیاز به استخاره داره؟

موندم دوباره انجامش بدم یا نه

دیگه خسته شدم

شاید برا همه بهترباشه

وای خدا😂🤣 ببخشید میخندم اما اینا معتبر نیستن ترجیحا برای سرگرمیه من میگم انجامش نده خوب نیست

دیگه نمیکشم خسته شدم

دنبال بهونه بودم ک بهم بگن انجامش بده

کاری ب الکی یا واقعی بودن این ندارم 

ولی به خدا گفتم جوابت هرچی هس تو این نشونم بده

اونوق جواب این شد

موندم دوباره انجامش بدم یا نهدیگه خسته شدمشاید برا همه بهترباشه

منم تقریبا یه دوهفته الی ده روز گذشته همچین تصمیمی رو داشتم 

ولی خودمو زدم بیخیالی. دنیامون که خرابه لاقل اخرتمون خراب نشه

دیگه نمیکشم خسته شدمدنبال بهونه بودم ک بهم بگن انجامش بدهکاری ب الکی یا واقعی بودن این ندارم ولی به ...

ای داد بیداد... اینقدر مسئله بزرگیه که میخوای اون دنیاتم خراب کنی؟ یکم بی تفاوت باش به ناراحتی هات باور کن حالت بهتر میشه این فکرم از سرت میفته ، خودتم میدونی کارت درست نیست الکی دنبال بهونه ای .. مگه آرزو و هدف نداری که بهش برسی؟.....پشیمون میشی فقط همین

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫