2777
2789

دکتر ازم سونو گرفت و آزمایش الان بهم قرص داده که از پریودی بعدیم شروع کنم میتونم هم قرص بخورم هم لیزر برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستارم جواب میده اما خیلی خیلی کم بهتره اول درمان کنی کیستت رو بعد که قرص قطع شد بعد بری لیزر اینجو ...

عزیزم میگن درمان نمیشه فقط با قرص و سبک زندگی میشه کنترل کرد

خب همون باید کنترل کنی دیگه عزیزم ، ولی حتی تو بهترین حالت با تنبلی تخمدان از لیزر نتیجه کامل نمیگیر ...

خب شما میدونین از کی میتونم شروع کنم و ادامه بدم چون نمیشه قرص و قطع کرد که بتونم برم لیزر

عزیزم میگن درمان نمیشه فقط با قرص و سبک زندگی میشه کنترل کرد

درسته درمان نمیشی ولی سبک زندگی رو درستش کن تا مصرف قرص قطع شه بعد برو لیزر 

اینجوری هم جواب میده اما خیلی خیلی کم مثلا بقیه تویه 8 جلسه جواب بگیرن(من خودم 8 جلسه بودم ) شما باید 20 الی 25 جلسه بری بازم هرطور خودت راحتی

خب شما میدونین از کی میتونم شروع کنم و ادامه بدم چون نمیشه قرص و قطع کرد که بتونم برم لیزر

اول برو پیش متخصص زنان خود اون تشخیص میده کی متونی لیزر رو شروع کنی ولی در کل دیگه دستت بند میشه هیچ موقع ام نتیجه کامل نمیگیری مجبوری هر ماه بری لیزر