2777
2789

من ذخیره تخمدانم ۰.۷ هست، برای آی وی اف اقدام کردم،  بعد از ۶ روز استفاده از آمپولهای سینال اف و اچ ام جی، فقط یه فولیکول داشتم ، داروهامو یه هفته تمدید کرد دکترم، کسی بوده که در ادامه بدنش بهتر جواب داده باشه به داروها؟

با ذخیره دو دهم 

یک بار تخمک کشی انجام دادم جنین نداد کلا ۴ تا تخمک بود

بار دوم دکترم تو مرحله سونو گفت فایده نداره اگه بچه میخوام فقط تخمک اهدایی

البته من بچه دومم بود و میخواستم جنین فریز کنم چند سال بعد انتقال بدم

با این شرایط کلا قیدشو زدم از طرفی چون دیگه فک کردم نازایی دارم حلوگیری نکردم ماه بعدش با یک بار رابطه باردار شدم👩🏻‍🦯

اینا رو گفتم که بدونی اولا استرس خودش مانع بارداریه

دوما حرف دکترا وحی منزل نیست

درمانتو ادامه بده ولی امیدتو نباز

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

سلام عضو گروهمون در روبیکابشین 

اقدامیا باردارا وخانم هایی که مشگل باروری دارن تنبلی تخمدان ivf .iui.pgdتعیین جنسیت بیاین دخترا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم

https://rubika.ir/joing/GHIGABDE0RQOMZPQCXCORXSVJAXABHEI

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عضو گروهمون در روبیکابشین 

اقدامیا باردارا وخانم هایی که مشگل باروری دارن تنبلی تخمدان ivf .iui.pgdتعیین جنسیت بیاین دخترا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم

https://rubika.ir/joing/GHIGABDE0RQOMZPQCXCORXSVJAXABHEI

با ذخیره دو دهم یک بار تخمک کشی انجام دادم جنین نداد کلا ۴ تا تخمک بودبار دوم دکترم تو مرحله سونو گف ...

ممنونم از دلگرمی که بهم دادین، به معنای واقعی ناامید شدم وقتی دکترم گفت که بدنت به داروها جواب نداده 😔

مشکل همین سنم هست، ۴۲ سال دارم، دیگه تخمکام ضعیف ، هر ماه بدون دارو فولیکول غالب دارم و آزاد میکنم، ...

من ذخیرم همینه🥲عقدم ☹️شرایط فریز تخمک ندارم 

نمیدونم چ کنم خیلی میترسم باردارنشم🥲پولم نداریم عروسی کنیم خونه بگیریم موندم

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
من ذخیرم همینه🥲عقدم ☹️شرایط فریز تخمک ندارم نمیدونم چ کنم خیلی میترسم باردارنشم🥲پولم نداریم عروسی ...

خیلیا رو شنیدم که وقتی سنشون بالا نبوده ولی ذخیره تخمدانشون کم بوده، راحت تر باردار شدن، امیدوارم خدا خودش کلید حل مشکلاتمون باشه

خیلیا رو شنیدم که وقتی سنشون بالا نبوده ولی ذخیره تخمدانشون کم بوده، راحت تر باردار شدن، امیدوارم خد ...

انشالله من سنم کم نیست☹️چندوقت دیگه میرم 29

انشالله من سنم کم نیست☹️چندوقت دیگه میرم 29

باز هم به نسبت ماهایی که ۳۵ سال رو رد کردیم، شرایط بهتری داری، اما اگه تونستی به عروسی فکر نکن اما حتما به فریز کردن تخمک فکر کن، امیدوارم البته هر دوش برات جور بشه عزیزم 

باز هم به نسبت ماهایی که ۳۵ سال رو رد کردیم، شرایط بهتری داری، اما اگه تونستی به عروسی فکر نکن اما ح ...

انشالله💋

تصمیم گرفتم ادامه روند سکل آی وی اف خودم رو هم بیام و بنویسم، که برای دوستایی که بعدا تو همچین موقعیتی قرار میگیرن، کمکی باشه.

من بعد از ۷ روز استفاده از داروهای آی وی اف، مجددا رفتم سونو، این بار یه فولیکول به سایز ۱۴ در تخمدان راست، و دو تا فولیکول ۱۰ و ۱۲ در تخمدان چپ داشتم، که مجددا ۳ روز دیگه داروها تمدید شد، و روز چهارم مجدد باید برم سونو.

عزیزگ شما با این ذخیره تخمدان بعید می دونم نتیجه بگیری نمی خوام ناامیدت بکنم ولی منم ذخیره تخمدان ۰.۶ بود سه بار اقدام کردم فایده نداشتم در نهایت تخمک اهدایی گرفتم انصافانم دکترم خوب بود همون با بار اول کاشت نتیجه گرفتم