ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
اره یکی دو تا دکتر دیگه هم بعد عمل معاینه کردن گفتن خوب عمل شدم ولی من خودم آدم مراعات کنی نبودم چند هفته اس فهمیدم دو تا مهره دیگه ام درگیر شده 🤦 هزینه هم بیمه ی همسرم بیمارستان رضوی تقریبا رایگان از بقیه بیمه ها و هزینه کلی بی خبرم
اگه قصدت تهران رفتن هم هست حتما حتما قبلش یک ویزیت پیش دکتر ثمینی برو سخت نوبت میده اما تشخیصش رد خور نداره 🖐️ایشالا که بدون جراحی خوب خوب بشید
خیلی خیلی درد دارم الان چندروزه نخوابیدماطرتفیان هی میگن نه عمل نکنی ها بدتر میشیولی اخه اینجورم هم ...
تشخیص جراحی رو اونی باید بگم که تخصص داره این حرفها رو به من هم میزدن ! فتق دیسک دیر اقدام بشه و داخل قسمت نخاع امکان فلج شدن داره ، تنگی نخاع با درمان غیر جراحی هم میشه یا فاصله دیسکها همشون درد دارن ولی همشون نیاز به جراحی ندارن
شما باید اول مشکلرو بفهمید چیه فعلا تا تشخیص و نوبت دکتر بهترین گزینه اب درمانی که دردتونو کمتر میکنه و مصرف مسکن