2777
2789
دلیلم بگین دیگه من نپرسم چرا

چون تو رابطه جنتلمن بود همه جوره گولم زد هیچ مشکلی نداشتیم منم خب خیلییی خانوم بودم، می‌خواستیم عقد کنیم بعد سر ۱۵ دقیقه بدون هیچ دلیلی منو مثل یه آشغال گذاشت کنار و همه چی رو حذف کرد و گوستینگ کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکس من تو کل مدتی که باهاش بودم حدود دوسال هدیه فقط یه جاسیویچی گرفت ولی من همه مناسبتا هدیه های خوب ...

اخخخ چقد منی بالاخره همدرد خودمو دیدم😂

حتی تولدم هیچی برام نمیخرید یا ولنتاین دریغ از ی شاخه گل در حالی که من مناسبتا با کلی ذوق براش همه کار میکردم

ماشین نداشت با پراید باباش میومد ساختم

با خرج نکردن و هدیه ندادن و گل ندادنش ساختم (فقیر نبود خسیس بود دوستان)

جاهایی ک دوس داشتم نبرد منو هیچوقت 

به زور بهم دست درازی می‌کرد 

دوستاش براش مهم تر بودن تا من 

تو ایندشم جایی نداشتم

نمونه بارز دختر بساز و پسر بی لیاقت🤞🏼

تهشم بخاطر اخلاق بدم شدم آدم بده و دوروز بعد کات جایگزین شدم😂(اخلاق بد: گیر دادن و حسودی و حساس بودن و دلخوری از براورده نشدن خواسته ها)

شاید باورتون نشه با وجود همه اینا خودمو سرزنش میکنم که تقصیر من بوده یکی منو از خواب غفلت بیدار کنه😔😂

اخخخ چقد منی بالاخره همدرد خودمو دیدم😂حتی تولدم هیچی برام نمیخرید یا ولنتاین دریغ از ی شاخه گل در ح ...

دوست پسرمن یکی از دوستامو میشناخت بعد دوستمو باینفر دیگه تو خیابون دیده بو رو اون کراش زده بود ... اومد گفت ... بامن در ارتباط بود میگفت مگه ما رابطه ای داریم ...گاهی میگم چرامن خودمو حروم اون عن کردم بهش فکر نکن من الان واقعا ازش چندشم میشه تازه هدیه و اینانخواستم ازمن پولم میگرفت 

اخخخ چقد منی بالاخره همدرد خودمو دیدم😂حتی تولدم هیچی برام نمیخرید یا ولنتاین دریغ از ی شاخه گل در ح ...

چه قدر شبیه منی😂😂😂

هر چی گفتی یاد خودم افتادم 

اونا براشون دخترای سلیطه خوبه نه دخترای بسازی مثل ما🚶🏼‍♀️

من از هر ۲ تا اکسم راضیم 😂 واقعا خوب بودن

خدا بهت برکت بده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ببخشید من اون تاپیکتون خوندم که گفته بودید سیب گونه می خواستید اما دکتر کات گونه زده ناراضی هساتید من دقیقا عین شما شدم. به مرور زمان گونه هاتون به اونطوری نزدیک شد که می خواستيد؟ ژل بیشتر به داخل صورت کشیده شد؟ 

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

مثل خودتون انتهای گونه سمت گوش و نزدیک چشم حجم گرفته بیشتر و خیلی سفته و درد هنوز دارم. سیب گونه میخواستم 😬

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

اکس بنده که مجازی باهم بودیم 

سه چهار تا دوس دختر حضوری داشته به علاوه چون مامانش منو پسند نکرده بوده گفت نمیشه پسر من تک پسره و کلا تکه تو همه چیز

الان دست از کااراش برداشته ولی خب توبه ی گرگ مرگه 

ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697         کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.