2777
2789

این بشر بلد نبود دو کلمه حرف بزنه ن عاشقونه ن درکت کنه ن تکیه گاه باشه همش مینالید همش غر میزد همش کم میاورد همش دعوا میکردیم 

یکباااااار حرف منو نفهمید خواسته هامو نفهمید منم بعد چندین سال مجبور شدم کات کنم 

حالا با ی ادم جدید اشنا شدم این بشر دهن باز میکنه باید از حرفاش نوت برداری 

انقدر با سواد با شعور با درک مهربون با محبت 

یادمه با اکسم ک بودم ی شب حال مادرم بد شد بردنش بیمارستان من تنها بودم عین ابر بهار اشک میریختم میگفتن دور از جون مادرم سکته کرده 

بعد این ادم نفهم منو با اون حال ول کرد رفت گفت حالا خودتو ناراحت نکن من برم جومونگ ببینم فعلا😐

حالا دوشب پیش حال پدرم بد بود این ادم جدید تا خود صبح منو اروم کرد تا حالا پدرم خوب نشد تا مطمئن نشد از خوب بودن من نخوابید تنهام نذاشت 

من خیلییییی عذاب کشیدم تو اون رابطه از پنیک بگیر تا جا موندن از زندگی و تلف شدن عمر و....

احساس میکنم این ادم جدید پاداش روزای سختمه 

خواستم بگم از ترک کردن ادمایی ک باب میلتون نیستن عذابتون دادن نترسید قطعا لیاقت شما ی رابطه خوب و ارومه 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقتون پایدار 😍♥️

ممنون دورت بگردم هنوز هیچی جدی نیست اما خب همین ک بهم حال خوب میده کافیه فعلا

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
عزیزم خداروشکر

چقد خوشحال شدم برات♥️پایدار

چه بیشعور بوده اولیهعشقتون با این جدیده پایدار

این ی نمونش بود ی نمونههههه

ممنون گلم هنوز هیچی جدی نیست اما خب همین ک بهم حال خوب میده کافیه فعلا