2777
2789

خیلی درگیرم بنظر شما کدوم خوبه کدوم در آمدش زیاده 

بعدش چطوری مشتری جذب کنم

واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

پاکستازی یا فیشیال صورت مناسبه اما باید جای خوب دوره ببینید که بعدا نتیجه بگیرن مشتری ها و دائمی بشن اول کار واسه شروع دستگاه خاصی نمیخوای ولی برین جلوتر دستگاه میخواین پاکسازی و اسکالپ مو هم جزو شاختون قرار بدین سود بیشتری میکنید

بله

بنظرم ناخن خوبه

اپلاسیون خوبه

پاکسازی  هم خوبه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

کراتین و ناخون کاری درآمدشون بالاس 

مژه و رنگ هم همینطور 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

عزیزم چطور مشتریمو پیدا کنم ؟

اول برای مدل دوست یا فامیل هاتونو راضی کنید . بعدش که وارد بازار کار شدید اول توی یه آرایشگاه خوب شروع ب کار کنید و نمونه کارهاتونو نشون بدید

بعدش میتونید پیج بزنید و اونجا هم تبلیغ کنید 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

جواب اگه نمیدیم چون اطلاعاتی در این زمینه نداریم که بگیم دوست عزیز ( در جواب تاپیک بعدیتون که قفل کر ...

عزیز اطلاعاتی ندارین اصن تو تاپیک نیایین و نظر ندین ، من اونایی که اطلاعات دارن و گفتم 

واللهُ خَیرُ المُسْتَعان و خدایی هست ؛ مهربانتر از حد ِتصور💙'️ 
پاکستازی یا فیشیال صورت مناسبه اما باید جای خوب دوره ببینید که بعدا نتیجه بگیرن مشتری ها و دائمی بشن ...

من برای فیشیال و پاکسازی و میکاپ مشتاقم یادبگیرم.برای فیشیال یسری گفتن هزینه زیادمیخاد برای دستگاه لوازم اموزش یسریام گفتن بازارش خوب نیس

برای میکاپم هزینه اموزش و وسیله میگن زیاد میخاد

شماخودتون تجربه دارید بیشتر راهنمایی کنید؟هرکدوم چقدر سرمایه میخاد؟کدوم بازار کارش بهتره؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
من برای فیشیال و پاکسازی و میکاپ مشتاقم یادبگیرم.برای فیشیال یسری گفتن هزینه زیادمیخاد برای دستگاه ل ...

ببینید اگه بخایم میکاپ رو با فیشیال مقایسه کنیم فیشیال بهتره چون از لحاظ هزینه یکی هستن مثلا توی میکاپ شما میتونی یه رژگونه شیگلم بگیری با قیمت پایین تر میتونی یه رژگونه دیور بخری با قیمت خیلی بالا تر هزینه وسایل پاکسازی هم همینه اما میکاپ رو نهایت برای عروسی یا مجالس خاص یه همچین هزینه ای میکنن ولی فیشیال صورت هر ماه باید بیاد اون شخص شما با هر سرمایه شروع کنی بازم میتونی ارتقا بدی مارک بهتر بخری جای بهتر بری