2777
2789
عنوان

شوهر من

338 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

شوهرای شماهم همش سرشون تو گوشیه؟ من بخاطر این موضوع خیلی کلافه ام …اصلا حس میکنم کیفیت رابطمونم کم شده …از وقتیم که این رباتای همسترو عنو چوس دراومده دیگه بدتر همش با اونا بازی میکنه نمیخاد بفهمه همش الکیه 

وقتی میریم خونه مامانش اینا از ب بسم الله تا موقعه خدافزی تو گوشیه …باز خونه ی خودمونو خونه مامانم اینا مراعات میکنه یکم 

همش بهش میگم از وقتت درست استفاده کن ی مهارتی ی ارتقای مدرک تحصیلی 

واقعا بخاطر این مدل زندگی کردنمون میگم این بود ازدواج ؟

اصلا 

هر دو علاقه به گوشی نداریم

همسرم اصلا اهل مجازی کلا نیستن

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من پنجاه ساله هست همینه دکترا هم داره خیره سرش .مرده شور این مدرکی ک شوهر من گرفته .ولی در حد فوق دکترا ،پرفسوری بیشعور و نفهم و بی درک هست.ب همه توهین میکنند بیشعور

اگه مدرک بگیره یا مهارت یاد بگیره ممکنه بعدش همونو بزنه تو سرت و دیگه تو رو در سطح خودش ندونه

بذار همون بازی‌شو بکنه

به مردا هرچی گیر بدی بدتره

خودت دنبال یه مهارت و مدرکی برو که وقتت پر بشه