2777
2789

۷۸۹ پریودی میزنی زیرپوستی توبازو یاناف ۱۲میری سونو اگه ۱۹ یا۱۸ یا۲۰بودن همرو خوب بود یه امپول زاد سازی اچ سی جی میزنی همین از۳پریودی شبش دوتالتروزل میخوری تا۱۰تادونه قرص تموم بشه اینم یادت نره همین بای

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

از ۳ تا ۷ دوره شبی یه لتروزول

از ۱۳ تا ۲۴ دوره شبی یه دوفاستون

روز ۶ و ۸ دوره هر شب یه آمپول

روز ۱۱ سونو فولیکول

بسته به سایز فولی همون روز ۱۱ یا فرداش روز ۱۲ آمپول آزادسازی

هر روزی آزادسازی زدی شبش و فرداش اقدام!

این برنامه من بود

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۳ تا ۷ دوره شبی یه لتروزولاز ۱۳ تا ۲۴ دوره شبی یه دوفاستونروز ۶ و ۸ دوره هر شب یه آمپولروز ۱۱ سون ...

باردارشدید؟؟

ببخشید میپرسم چ مشکلی داشتید چندسال اقدام بودید

باردارشدید؟؟ببخشید میپرسم چ مشکلی داشتید چندسال اقدام بودید

بله عزیزم

من چون سنم بالای سی بود دکترم از اول اقدام بهم لتروزول و دوفاستون داد، بعد از سه ماه مصرف و اقدام باردار نشدم متوجه شدم پولیپ دارم، پولیپم‌ رو دراوردم یه ماه نتونستم اقدام کنم، ماه بعد به داروهام امپول هم اضافه کرد... ماه اول اقدام منفی شدم ماه دوم مثبت!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

اگه اقدامی یه تاپیک فعال دارم کلی اقدامی هستیم، دوس داشتی بیا شما هم، مشکلی سوالی داشتی میتونی بنویسی بچه‌ها از تجربیاتشون کمکت میکنن

از ۳ تا ۷ دوره شبی یه لتروزولاز ۱۳ تا ۲۴ دوره شبی یه دوفاستونروز ۶ و ۸ دوره هر شب یه آمپولروز ۱۱ سون ...

ببخشید شما قبل اینایی ک گفتید سونو روز سوم پری هم انجام دادید؟؟

من چندماه پیش انجام دادم بعد چون همسرم مشکل اسپرم داشت دارو مصرف کرد خداروشکر بهتر شد و حالا من بازم باید برم سونو روز سوم پری بدم یا قبلاً دادم نمیخواد فقط برم دکتر دارو بدهه؟؟؟؟

ببخشید شما قبل اینایی ک گفتید سونو روز سوم پری هم انجام دادید؟؟من چندماه پیش انجام دادم بعد چون همسر ...

باید بری دکتر با توجه به وضعیت و پرونده و جواب چکاپ اینا اگه خودش صلاح دونست میفرسته نمیخواد خودت بری! به نظر من احتیاجی نیست، روز‌ سوم برای سلامت رحم و تخمدانه، بعیده تو چندماه چیزایی مثل فیبروم و کیست و ... درومده باشه! اگه مشکل خاصی نداری فک میکنم لازم نباشه مخصوصا سونو فولیکول روز ۹-۱۱ احتمالا بفرسته تو همون باقی چیزا هم بررسی میشه