2777
2789

بچه ها من دانشجوام الان دیگه سال اخرمه و قیمت غذاها خیلییی زیاد شده، چه غذایه نیمه اماده ای میتونم از اینجا باخودم ببرم ب جز کنسرو و نودل و اینا

یه چیزی ک سریع اماده شه 

و اینکه مایه کوکو میتونم فریز کنم اگه تخم مرغ نزنم؟ 

ا ه من مایه کوکو اضافه اومده چن بار فریز کردم تخم مرغم زده بودم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایه فلافل

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

من مسافرت رفتنی ، خورشت هارو میپزم یا مواد لوبیا پلو

کنسرو میکنم تو شیشه

میبرم باخودم

ارزون، اقتصادی، خوشمزه، بهداشتی، خونگی

تو نت سرچ بزنی هست چیکار کنی

هر شیشه خورشت برای یک نفر، ۳ وعده غذاست

چند ماه هم موندگاره

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

اگه راخت دور نیس و خراب نشه تابرسی میتونی کوفته کتلت کباب تابه ای فریز کنی ببری .فلافل و کوکو هم میشه. ب مامانت بگو تو قابلمه کوچیک دلمه درس کنه برات .‌ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مواد ماکارونی و مواد استامبولی رو درست کن فریز کن

بعد راحت فقط یه ماکارونی یا برنجو آبکش میکنی میزنی لاش

خورشت فریز کن کاری نمیشه تا چند ماه

بادمجون گوجه سرخ شده هم با پیاز داغ و ادویه هاش آماده کن فریز کن بعد فقط نیم ساعت میخواد ک بپزه

البته دانشجویی و فریزر نیازه که جادار باشه برا اینا

پیاز داغ فراوان درست کن ببر خیلی غذا های سریع میشه باهاش درست کرد مثلا چرخ کرده و پیاز داغ یا سینه مرغ حبه حبه کن با پیاز داغ یا جیگر مرغ یا دل مرغ با پیاز داغ هر کدوم اینا رو ده دقیقه با پیاز داغ تفت بدی حاضره 

و به هر کدوم گوجه یا سیب زمینی حبه شده اضافه کنی میشه یه غذای جدید 

غذاهای بی دردسر درست کن خب

الان کوکو چیه که میخوای از قبل فریز کنی ببری؟ همونجا سریع درست کن دیگه

سینه مرغ گریل شده

گوشت چرخ کرده با ادویه

ماکارونی

عدس پلو

کشک بادمجون

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم