2777
2789
ببین فقط باید موقع جمع بندی ۴۰ ۵۰ تا آزمون جامع بزنی فرق ترازای بالا با ما زود بستن درسا و آزمون جام ...

آزمون های جامع مازو یادتون نره مخصوصا اگر رشته تجربی هستید درسته آزمون الکترونیکی هستش ولی امکان تقلب صفر و نتایج واقعی تر هستن اگه امکانشو دارید حتما ماز ثبت نام کنید و سوالای زیستشو از دست ندید

مشاور کنکور هستم هر سوالی داشتید درخدمتم❤️
ایشون ساعت مطالعش چقدر بود؟ تستش چقدر بود؟ چیکار میکرد؟

۱۵ساعت میانگین درس میخوند زمینشو ۱۰۰ زده بود که این خیلی بهش کمک کرد آزمون ماز میزد و زیستشو ۸۳زد بنظرم اگر میخوای زیست خیلی بالا بزنی حتما ماز ثبت نام کن روزی ۴۰۰تا تست میزد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون های جامع مازو یادتون نره مخصوصا اگر رشته تجربی هستید درسته آزمون الکترونیکی هستش ولی امکان تقل ...

اره کلا موقع جمع بندی من دیدم روزی دوتا آزمون جامع میزنن از موسسات مختلف دانلود میکنن تلگرام و میزنن

اره کلا موقع جمع بندی من دیدم روزی دوتا آزمون جامع میزنن از موسسات مختلف دانلود میکنن تلگرام و میزنن

بله عزیزم اگر دوران جمعبندی میخوای جهش تراز فوق‌العاده داشته باشی آزمون‌های جامع میتونن خیلی کمکت کنن

۱۵ساعت میانگین درس میخوند زمینشو ۱۰۰ زده بود که این خیلی بهش کمک کرد آزمون ماز میزد و زیستشو ۸۳زد بن ...

الان ما میانگین ۱۵۰ تست میتونیم بزنیم به ۴۰۰ تا میتونیم برسونیم؟

الان ما میانگین ۱۵۰ تست میتونیم بزنیم به ۴۰۰ تا میتونیم برسونیم؟

اره عزیزم میتونین برسونین الان اولشه رفته رفته بیشتر کن اگه با ۵۰ تا شروع کردی با ۵۰ تا تموم نکن برای زیست هم خیلی تست بزن و انواع اقسام تیپ بندیارو ببین

خسته نمیشد؟از کی شروع کرده بود؟

از مرداد سال پیش که نتایج اومده بود شروع کرده بود نه واقعا باهاش که حرف میزدم خیلی انرژی فوق‌العاده‌ای داشت 

اره عزیزم میتونین برسونین الان اولشه رفته رفته بیشتر کن اگه با ۵۰ تا شروع کردی با ۵۰ تا تموم نکن برا ...

مرسیییی خیلی مهربونی

به همه ی آرزوهات امیدوارم برسی

آدمای مثل شما رو که بی دریغ محبت میکنن باید طلا گرفت:)  

مرسیییی خیلی مهربونیبه همه ی آرزوهات امیدوارم برسیآدمای مثل شما رو که بی دریغ محبت میکنن باید طلا گر ...

ممنون عزیزم اگه نیاز به انگیزه داشته باشی میتونی بهم پیام بدی یا زنگ بزنی ما برای انگیزه دادن از شاگردامون پول نمیگیریم❤️

عزیزم من مشاور کنکور هستم توصیم اینه که از همین الان جدی بگیر از همین الان شروع کنی پتانسیل رتبه برت ...

سلام عزیزدلم خوبین 

ممنونم از شما 

راستش من امسال یه سری مشکلات برام پیش اومد و حقیقتش من اصلا نمیدونستم باید از الان بخونم یعنی کسی نبود که بهم بگه الانم دیگه خیلی دیر شده کل تابستونم حدر رفت اصلا نفهمیدم چی شد ولی نظرم اینکه امسال که دهم بودم تموم شد برا یازدهم بشینم بخونم نهایی هارو کلا یازدهمو بخونم تابستون هم یازدهمو مرور کنم و هم دهمو جمع بندی کنم دوازدهمم که دیگه کتابای دوازدهم میخونم من تاحالا تست کتاب ازمون مشاور اینا نداشتم اصلا نمیدونم تست چه جوری میزنن  

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

سلام عزیزدلم خوبین ممنونم از شما راستش من امسال یه سری مشکلات برام پیش اومد و حقیقتش من اصلا نمیدونس ...

عزیزم خصوصی پیام بدید شماره تماس ارسال کنم تماس بگیرید برای تماس گرفتن هزینه‌ای دریافت نمیشه و رایگانه گلم کامل راهنماییتون میکنم❤️